Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:35 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ministerul Dezvoltării Investiții de zeci de milioane de lei! Adrian Veștea - „Nu voi tolera nici greșeli în execuție, nici întârzieri!“

ro

03 Jul, 2023 12:01 1006 Marime text
Foto cu rol ilustrativ. Sursă: MDLPA
 
  • Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației (MDLPA) a virat suma de 58.526.847,39 de lei, în vederea decontării facturilor pentru 78 de obiective de investiții realizate prin etapele I și II ale Programului Național de Dezvoltare Locală (PNDL).
 
În conformitate cu comunicatul de presă emis de Minister, pentru etapa I a fost plătită suma de 4.758.524,92 de lei pentru opt obiective aflate în execuție, iar pentru etapa a II-a a programului, au fost decontate 53.768.322,47 de lei pentru 70 de proiecte.
 
„Continuăm să finanțăm lucrări la obiectivele aflate în execuție astfel încât locuitorii să se bucure cât mai repede de condiții normale de trai. Totodată, voi verifica modalitatea în care sunt realizate lucrările și nu voi tolera nici greșeli în execuție, nici întârzieri“, a precizat ministrul Adrian-Ioan Veștea.
 
În cadrul celor două etape ale PNDL, listele obiectivelor de investiții și sumele alocate acestora sunt publice și pot fi consultate accesând pagina de internet a ministerului, secțiunea Programe de Finanțare/ Programe naționale finanțate din bugetul de stat/Programul Național de Dezvoltare Locală PNDL, rubrica Obiectivele de investiții, iar transferurile lunare sunt publicate în secțiunea Plăți.

Citește și:

Societatea Ferma cu Lemne înființată în localitatea Topalu
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii