Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
20:13 16 08 2022 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Milionarul Bogdan Chimișliu, modificări în firma Doctor Bio SRL

ro

06 Jul, 2022 00:00 573 Marime text
foto: pexels
  • Asociații au decis schimbarea obiectului principal de activitate
 
Milionarul Chimisliu Bogdan-Ştefănel, şi Dinescu Oana Bianca, în calitate de asociaţi ai S.C. Doctor Bio - S.R.L., cu sediul social în mun. Constanţa, bd. Mamaia nr. 158, au decis să ia mai multe decizii ce au ca scop modificări în cadrul companiei.
 
Asociații au decis schimbarea obiectului principal de activitate, astfel activitatea principală va deveni:
4690 - Comerţ cu ridicata nespecializat, iar vechiul obiect de activitate va fi inclus în cadrul obiectelor secundare de activitate.
 
Bogdan-Ștefănel Chimişliu mai apare în firmele Dirty Organics SRL, BVC Solar Parc Energy SRL, Biochem Organics SRL, Biochem Farming Constanț SRL, Biochem SRL, Biochem Ferma Moldova SRL, Concret SRL și Chimișliu Bogdan Ștefănel Întreprindere Individuală.
 
Bogdan Chimișliu este unul dintre cei mai bogați români, fiind ani la rând în topul afaceriștilor din România. Virginia şi Ştefănel Bogdan Chimişliu deţin, din 1991, compania Biochem. Încă de la înființare, în anul 1991, compania a continuat să crească, ajungând la un rulaj aproximativ de 27,8 milioane de euro și un profit de circa 4,2 milioane de euro. În primăvara anului trecut, ca parte a strategiei de dezvoltare, acționarii au decis să investească într-un siloz cu o capacitate de 44.000 de tone pentru stocarea cerealelor, în localitatea Dragalina din județul Călărași, se arată în ediția din 2015 a revistei Capital, ce prezintă cei mai bogați 300 de români, Ștefănel Bogdan Chimișliu aflându-se pe locul 229.
PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
Citește și:

Modificări într-una dintre firmele de la Constanța ale milionarului Bogdan Chimișliu
 
Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?

Comentarii