Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:28 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mihai Lupu, Președintele CJC, vizită de lucru la Spitalul Județean Constanța. Una dintre problemele evidențiate de medici, timpul de așteptare al pacienților care se prezintă în UPU (VIDEO)

ro

04 Feb, 2023 10:32 1538 Marime text


Președintele Consiliului Județean Constanța, Mihai Lupu, a efectuat o vizită de lucru la Spitalul Județean de Urgență „Sfântul Apostol Andrei”, alături de de managerul instituției, Ionuț Ionescu, președintele Consiliului de Administrație al unității medicale, Sorin-Viorel Ciutureanu și rectorul Universității “Ovidius” din Constanța, Dan Marcel Iliescu.


În primul rând, trebuie să identificăm deficiențele cu care colectivul medical se confruntă și ulterior să găsim soluții împreună, pentru a le putea susține activitatea, fie pe plan organizatoric, fie din punct de vedere al dotărilor necesare.

Una dintre problemele evidențiate de medicii cu care am stat de vorbă este cea a timpului de așteptare al pacienților care se prezintă în #UPU.

Pe baza propunerilor care au venit de la medici, managerul SCJU va avea sarcina să rezolve această problemă cât mai curând posibil., a scris Mihai Lupu pe pagina de socializare. 
 


Iată postarea de pe fagina de Facebook a președintelui CJC, Mihai Lupu 

 Un proiect de succes are nevoie de o echipă întreagă care să îl planifice și să îl implementeze și în primul rând de specialiști în domeniu. Astăzi, mi-am propus să vorbesc mai puțin și să ascult mai mult.

În cadrul unei vizite de lucru la Spitalul Clinic Județean de Urgență “Sfântul Apostol Andrei” Constanța, alături de managerul instituției, Ionuț Ionescu, președintele CA al #SCJU, Sorin-Viorel Ciutureanu și rectorul Universității “Ovidius” din Constanța, Dan Marcel Iliescu, am discutat, punctual, cu șefii secțiilor SCJU despre investițiile pe care Consiliul Județean le face în infrastructura de sănătate din #Constanța și nevoile curente ale medicilor.

Pentru a răspunde cu adevărat nevoilor medicilor și pacienților, de la prevenție, până la tratament și recuperare, este nevoie de un dialog permanent și transparent cu aceștia.

În primul rând, trebuie să identificăm deficiențele cu care colectivul medical se confruntă și ulterior să găsim soluții împreună, pentru a le putea susține activitatea, fie pe plan organizatoric, fie din punct de vedere al dotărilor necesare.

Una dintre problemele evidențiate de medicii cu care am stat de vorbă astăzi este cea a timpului de așteptare al pacienților care se prezintă în #UPU. Pe baza propunerilor care au venit de la medici, managerul SCJU va avea sarcina să rezolve această problemă cât mai curând posibil.

La fel este important ca SCJU să își gestioneze cât mai bine resursele pentru a oferi servicii de cea mai înaltă calitate tuturor pacienților care au nevoie de ajutor medical.


 

Tags: Mihai Lupu


Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii