Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:31 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mihai Lupu, de Ziua Mondială a Sănătății „Astăzi este despre voi, toți cei care ne alinați durerile și ”reparați” trupuri, minți și suflete“

ro

07 Apr, 2022 15:36 926 Marime text

Mihai Lupu, președinte CJC

Astăzi este Ziua Mondială a Sănătății, o zi globală de conștientizare a sănătății, sărbătorită încă din anul 1950.

Cu acestă ocazie, Mihai Lupu președintele CJC, a transmis un mesaj în care mulțumește tuturor celor care elaborează și implementează politicile de sănătate, acelor oameni care stau la capul bolnavului, celor care ne alină durerile și ”repară” trupuri, minți și suflete.

 

Dragii mei,


Astăzi este despre voi, toți cei care elaborați și implementați politicile de sănătate, despre acei oameni care stau la capul bolnavului, despre voi care ne alinați durerile și ”reparați” trupuri, minți și suflete.


De Ziua Mondială a Sănătății mă înclin în fața voastră mai mult decât oricând și vă mulțumesc pentru întreaga voastră activitate urându-vă putere de muncă și să reușiți să vă depășiți propriile limite.


Pentru ca succesul în misiunea pe care v-ați ales-o să fie mai ușor de atins, cu toții avem obligația morală de a acționa cu prevenție atât în plan personal, dar mai ales prin păstrarea unui mediu înconjurător sănătos.


Misiunea principală a mandatului meu este Dezvoltarea Durabilă a județului Constanța.


La mulți ani!, a transmis Mihai Lupu. 


Tags: Mihai Lupu


Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii