Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:01 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mihai Chirica, vicepreședinte al PSD, susține că propunerea lui Sevil Shhaideh pentru funcția de prim-ministru a fost nepotrivită

ro

12 Feb, 2017 18:59 1910 Marime text

Mihai Chirica, vicepreședintele Partidului Social Democrat, a declarat, astăzi, la o emisiune a Digi24, că propunerea de a o desemna pe constănțeanca Sevil Shhaideh ca prim-ministru a fost o greșeală. 

„Au fost două vizite pe care le-am făcut la București (n.r. în ședințele restrânse ale conducerii social-democraților). Una se referă la prima desemnare a doamnei Sevil Shhaideh pentru funcția de premier. Și atunci am avut o reacție. Nu vreau să atrag un val de simpatie, dar nu a fost potrivită acea nominalizare, pentru că eu chiar cred în asta. Eu cred că o structură solidă de magamenent politic pleacă și dintr-un act de încredere. A fost o chestiune asumată de președintele Dragnea, care a stârnit reacții în interiorul organizațiilor din Moldova”, a declarat Mihai Chirica. 

Reamintim că Sevil Shhaideh a fost prima propunere a PSD pentru funcția de premier, după câștigarea alegerilor de anul trecut, însă președintele Klaus Iohannis a refuzat-o și formațiunea a trebuit să facă o altă nominalizare. 

Sursa foto: Facebook Mihai Chirica
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii