Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:40 14 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Micile talente sunt promovate pe litoral

ro

07 Jun, 2010 03:32 2354 Marime text
festival.jpgVeşti bune pentru persoanele talentate la muzică. Toţi cei cu vârste cuprinse între 6 şi 25 de ani îşi pot promova talentul muzical într-un Festival Internaţional de Creaţie şi Interpretare, denumit „Festivalul Tinereţii". Evenimentul se va desfăşura în staţiunea Costineşti, în perioada 4 - 15 august. Astfel, toţi micuţii şi tinerii care consideră că au talent vocal se pot prezenta la o preselecţie care va avea loc miercuri, 9 iunie, între orele 11.00 - 15.00, la sediul Comunităţii Aromâne din România.

Secţiunile la care aceştia se pot înscrie sunt de creaţie şi de interpretare muzică uşoară şi populară. La secţiunea interpretare pot participa solişti individuali sau trupe formate din maxim cinci membri. Participanţii trebuie să îşi pregătească două melodii, cu durată maximă de patru minute. La secţiunea de muzică populară, doritorii trebuie să se prezinte tot cu două melodii cu durata de patru minute. Una dintre cerinţele pe care soliştii individuali sau instrumentişti trebuie să o îndeplinească este aceea că acompaniamentul din melodiile lor trebuie asigurat de negativ orchestral, înregistrat pe CD.

La secţiunea creaţie, concurenţii trebuie să prezinte melodii în primă audiţie, tot cu durată de patru minute.

Taxa de participare la acest concurs este de 70 lei pentru muzică uşoară şi populară şi de 100 de lei pentru creaţie. Doritorii pot găsi mai multe informaţii legate de acest eveniment pe site-ul festivalului, www.festivalultineretii.ro.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Trifanov 07 Jun, 2010 08:47 anost articol