Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:47 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mesajul președintelui CJ Constanța, Mihai Lupu, la plecarea în neființă a lui Constantin Grosu

ro

20 Jan, 2024 19:33 1437 Marime text

Sursa foto: Facebook/ Mihai Lupu



Președintele Consiliului Județean Constanța, Mihai Lupu își ia adio de la Constantin Grosu, directorul Casei de Cultură Constanța, a cărui viață s-a stins în urma unui accident rurier. A făcut acest lucru printr-o postare pe pagina sa de Facebook, în care își arată profundul regret pentru plecarea bruscă.
 

„Cu durere în suflet, îmi iau rămas-bun de la prietenul meu drag, Constantin Grosu. Vestea cutremurătoare a accidentului rutier, din apropiere de Râmnicu Vâlcea, m-a șocat profund, lăsându-mă fără cuvinte. A părăsit această lume într-un mod atât de brusc, un om minunat, un bun prieten și coleg, pe care l-am cunoscut în urmă cu mai bine de 35 de ani. Am fost colegi la Midia și membri ai primului sindicat din Petromidia. Am împărtășit, de-a lungul anilor, bucurii și tristeți, iar astăzi, cu o greutate imensă în suflet îi spun un ultim "adio", spune în postare Mihai Lupu.
 

„Costică Grosu va rămâne mereu în gândurile mele. Dumnezeu să-l odihnească în pace, iar familiei îndurerate îi transmit sincere condoleanțe în această perioadă dificilă”, a mai adăugat președintele CJC, Mihai Lupu.

 
 
Constantin Grosu, directorul Casei de Cultură Constanța și prim vicepreședintele Sindicatului Liber Petrochimistul din cadrul Petromidia s-a stins din viață în urma unui tragic accident rutier.  Evenimentul rutier ar fi avut loc în apropiere de Râmnicu Vâlcea. 
 
 
 Citește și
Directorul Casei de Cultură Constanța, decedat într-un accident rutier! Mergea la o înmormântare
 

Tags: Mihai Lupu


Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii