Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:21 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mesajul de condoleanțe al însărcinatului cu afaceri David Muniz din cadrul Ambasadei SUA, la aflarea veștii trecerii în neființă a redactorului-șef Emilian Andrei

ro

03 Sep, 2021 00:00 1887 Marime text
 
Sunt două săptămâni de la trecerea în neființă a redactorului-șef al cotidianului ZIUA de Constanța, Emilian Andrei.
 
Emilian Andrei a fost un profesionist respectat de către instituțiile cu care ziarul a relaționat.
Printre ele se numără și distinsa Ambasadă a Statelor Unite în România, care a transmis un mesaj de condoleanțe către cotidianul ZIUA de Constanța și către familia redactorului-șef Emilian Andrei, din partea însărcinatului cu afaceri David Muniz, prin atașatul de presă Sandeep Paul.
 
Redăm mai jos mesajul transmis, în integralitatea sa:
 

„În numele însărcinatului cu afaceri David Muniz și celor de la Secția de Diplomație Publică a Ambasadei Statelor Unite,  dorim să vă transmitem cât de mult ne-a întristat să aflăm de decesul domnului Emilian Andrei, respectatul jurnalist și redactor-șef al Ziua de Constanța, a cărui activitate am apreciat-o foarte mult.
Știm că trecerea sa în neființă a fost o pierdere nu numai pentru ziarul dumneavoastră, ci și pentru comunitatea jurnalistică și culturală, căreia îi vor lipsi marile sale contribuții. Suntem încrezători că buna sa activitate va fi continuată de distinșii săi colegi din redacția Ziua de Constanța.
Aș dori să transmit condoleanțele mele personale, precum și pe cele ale Ambasadei SUA la București, și familiei și colegilor domnului Andrei. Odihnească-se în pace!
 
Sandeep Paul
Atașat de presă
Ambasada SUA la București“

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii