Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:15 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mesajul de compasiune al Patriarhiei Române pentru victimele incendiului devastator de la Ferma Dacilor, județul Prahova

ro

26 Dec, 2023 19:42 900 Marime text
Sursa foto: Basilica.ro


 
  • Patriarhia Română a exprimat profundul său regret pentru victimele incendiului care a avut loc marţi dimineaţa în localitatea Tohani, comuna Gura Vadului, la pensiunea Ferma Dacilor, din judeţul Prahova, în urma căruia şi-au pierdut viaţa un copil şi cinci persoane adulte, dar sunt date dispărute şi alte persoane, potrivit Agerpres.

Patriarhia Română a exprimat profundul său regret pentru victimele incendiului care a avut loc marţi dimineaţa în localitatea Tohani, comuna Gura Vadului, la pensiunea Ferma Dacilor, din judeţul Prahova, în urma căruia şi-au pierdut viaţa un copil şi cinci persoane adulte, dar sunt date dispărute şi alte persoane.

„În aceste momente de mare durere pentru familiile, rudele, prietenii şi cunoscuţii celor decedaţi adresăm acestora cuvânt de compasiune şi de alinare sufletească. De asemenea, ne rugăm Domnului Iisus Hristos, Cel răstignit şi înviat, să odihnească în pacea şi iubirea Sa sufletele celor decedaţi din cauza incendiului şi să-i întărească sufleteşte pe cei îndoliaţi", se arată în mesajul transmis de Patriarhia Română.


Incendiul devastator de la Ferma Dacilor a avut loc marţi dimineaţa, în a doua zi de Crăciun. 

Citește și
Prefectul de Prahova anunță acțiuni de verificare a pensiunilor privind autorizația de securitate la incendiu
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii