Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
17:36 21 09 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mesaj sfâşietor al Dianei Bişinicu, legat de moartea lui Marcel Toader. "Drum lin la stele, Nașule!"

ro

05 Aug, 2019 11:23 2551 Marime text
Constănţeanca Diana Bişinicu Andrieş a postat câteva mesaje pline de tristeţe cu referire la moartea lui Marcel Toader, care i-a fost naş la nuntă. A publicat mai multe imagini unde sunt veseli împreună, exact cum trebuie să fie familia spirituală pe care ţi-o alegi să te îndrume în viaţă.
Şi-a schimbat fotografia de profil, în care Diana Bişinicu poartă rochia de mireasă şi este condusă de braţ de către naşul ei. Aceasta a scris "Tu m-ai condus la altar, Nașule! Acum eu te voi conduce pe tine pe ultimul drum!".

De asemenea, în cursul zilei de ieri, Diana Bişinicu a publicat mai multe fotografii, iar alături de ele, cu greu, a transmis şi câteva cuvinte.

"Of, Nasu’! Te-ai grăbit sa pleci prea devreme dintre noi!
De cinci ore vreau sa scriu ceva și nu îmi găsesc cuvintele!
Îmi aduc aminte ziua de 6 mai 2012 când ne-am întâlnit sa va cerem de Nași!
Entuziasmul tău, atitudinea ta părintească, veselia ta, percepția ta despre familie la momentul acela m-au făcut sa simt ca o alegere mai buna nu puteam face!
Și nu, nu puteam face deoarece pentru noi ai fost mereu acolo.... oricând!
Când Riana era micuța și se temea puțin de atitudinea ta impozanta ii spuneai ca atunci când va creste veți fi cei mai buni prieteni, dar nu, nu veți mai fi!
Insa sunt sigura ca vei veghea asupra ei și a familiei tale care a rămas secata de durere!
M-ai condus la altar pentru a-mi încredința mâna lui Cătălin, ne-ai pus cununiile pe cap, ne-ai adus copilul in rândul creștinilor, pentru acestea și pentru toată dragostea ta îți MULTUMESC și îmi doresc din tot sufletul sa fi simțit prețuirea noastră in cei 7 ani de când ai devenit parintele nostru spiritual!
Sunt onorata ca SUNT fina TA!
Drum lin la stele, Nașule!", a transmis Diana Bişinicu Andrieş.

Sursă foto: Facebook

Ti-a placut articolul?

Comentarii