Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:26 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Diana Bişinicu, vizibil îndurerată de moartea lui Marcel Toader -"Na tsearã hrisusitã va ts’ardã la icoana"

ro

08 Aug, 2019 09:43 9386 Marime text
Ieri, 8 august 2019, Marcel Toader a fost condus pe ultimul drum de către familie, prieteni şi apropiaţi. Diana Bişinicu, fina defunctului, a venit cu ochii umflaţi de lacrimi la slujba susţinută la Biserica de lângă Cimitirul Central din Constanţa. Vizibil îndurerată nu a putut să îşi exprime durerea prin cuvinte. Aseară, totuşi, a reuşit să scrie câteva rânduri pline de emoţii legate de ceea ce a însemnat pentru ea naşul care a condus-o la altar pentru a se căsători. Ieri, fina Diana Bişinicu şi-a condus naşul la Cimitirul din Cumpăna, unde îşi va găsi odihna veşnică.

“Na tsearã hrisusitã va ts’ardã la icoana”
“O lumânare sfânta îți va arde la icoana” 😞

Sunt versurile melodiei pe care te-ai străduit sa dansezi precum dansatorii profesioniști, dar care de astăzi se vor împlini...😓
Nașule, astăzi te-am condus pe ultimul drum...
Rugbystii tai, familia și cei mai apropiați prieteni au fost lângă tine, dar unde au dispărut, Nașule cei cu care făceai petreceri pana dimineața, cei care intrau la Bleu Ciel la piscina fără sa plătească și care făceau petreceri in locația ta fără sa le percepi nicio taxa?!
Tare mult m-a durut asta și cred ca și pe tine stand deasupra noastră și observând ce se întâmpla... sau poate nu, ca tu nu aveai așteptări de la nimeni!
Am postat acest filmuleț de la nunta noastră pentru a te vedea toată lumea cu cata eleganta ai purtat costumul armanesc, cata veselie era pe chipul tău, dar mai ales cu cata dăruire mi-ai implinit dorința de a face toate obiceiurile armanesti!
N-am sa uit niciodată cu cata mândrie ai dansat hlambura armaneasca!
Ai plecat așa cum ai fost o viata întreaga!
Demn, elegant, rafinat, cu o prestanța ireproșabila!
Nu te vom uita niciodată, Nasu’!

Te iubim! ❤️
Diana, Riana & Cătălin

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Rodica 08 Aug, 2019 21:11 Ff adevărat în tot ce și scris dragă Diana.. Vb ta unde sunt aceei oameni.. Au fost doar niște profitori și și-au văzut doar interesul.. Nașicul tău vă va călăuzi pași și vă va fi ingerul vostru păzitor de acolo de sus.. Tu să îi fi aproape familiei îndurerate tot timpul. Să te întărească dzeu și oe tine iubita. Sincere condoleanțe! Rodica din Constanța.