Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:03 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mesaj pe Facebook pentru Mazare „TE VREM!... in Brazilia!"

ro

08 Dec, 2009 00:55 2422 Marime text
mazare_facebook.jpgPe site-ul de socializare www.facebook.com a luat ieri fiinţă o pagină dedicată... plecării primarului Radu Mazăre în Brazilia.

Sub numele „Mazăre în Brazilia" s-au reunit toţi cei care nu s-ar opune dacă edilul ar dori să părăsească oraşul în favoarea însoritei ţări sud-americane, aşa cum a promis înaintea celui de-al doilea tur de scrutin. Trebuie să ne reamintim că Mazăre a spus că, în cazul în care Traian Băsescu va câştiga cursa pentru Cotroceni în favoarea lui Mircea Geoană, va alege Brazilia ca destinaţie permanentă, nu ca până acum, numai pentru concedii scurte. Se pare că internauţii l-ar lăsa, liniştiţi, pe edil să-şi ia zborul spunându-i: „Mazăre, TE VREM!... în Brazilia!". Ba chiar, pentru a i se reaminti plăcerile exotice, primarul poate vedea pe pagina de Facebook înregistrarea unui dans pe care l-a prestat, astă vară, în compania focoaselor brazilience de la şcoala de samba Vai - Vai.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • mda 09 Dec, 2009 01:14 huaaaaaaaaa sa mai cereti apartamente ieftine de cretini teribilisti ce sunteti ce aveti cu el? ce aveti? ce nu va ajunge? v a dat in cap ?
  • Ana 08 Dec, 2009 17:02 Mazare sa pleci in Brazilia impreuna cu toti mafiotii tai de la Vladica pina la opinca si sa va intoarceti cand o sa va chemam noi.Nu plange nimeni dupa voi,nici chiar pensionarii pe care ii luai de la club si le dadeai sa manance cu conditia de a-l vota pe Prostanacu.Acum ai ramas de fraier pentru ca ei au mancat ,au baut si l-au votat pe DOMNUL BASESCU. Cinste lor te-au fraierit.Acum ii ameninti ca nu le mai dai pachete si bilete de calatorie sau ajutoare de caldura. Stai linistit ca daca tu vei pleca va veni un alt GOSPODAR sa administreze orasul acesta.Nu esti de neinlocuit,stai linistit.
  • surmelis argentina pusa 08 Dec, 2009 15:45 Se pare ca stationarea actualului primar al Constantei in functia de primar, depinde de POLITICA ROMANIEI.Nu de mult au mai fost niste INLOCUIRI POLITICE ???
  • fara nume 08 Dec, 2009 12:20 populatia nu a dormit, d-le mazare!