Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:16 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mercedes, evaluat la aproximativ 13.000 lei, căutat de autoritățile din Italia, descoperit de poliţiştii de frontieră tulceni

ro

23 Feb, 2022 10:25 1401 Marime text

 
  • Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au descoperit un autoturism în valoare de aproximativ 13.000 lei, care era căutat de către autoritățile din Italia.


În data de 22.02.2022, în Punctul de Trecere a Frontierei Isaccea, s-a prezentat pentru verificările de frontieră, un cetățean ucrainean, la volanul unei autoutilitare.



Şoferul tracta o platformă pe care transporta două autovehicule.



În baza analizei de risc, polițiștii de frontieră au efectuat verificări amănunţite cu privire la autoturismele tractate, în urma cărora au constatat că unul dintre autovehicule, respectiv un autoturism marca Mercedes, figurează ca bun căutat pentru confiscare, alertă introdusă de către autoritățile din Italia.



Autoturismul, evaluat la aproximativ 13.000 lei, a fost indisponibilizat la sediul instituţiei, pentru continuarea verificărilor, iar poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt, urmând ca la finalizare să fie dispuse măsurile legale care se impun.



Sursa foto: Garda de Coastă 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii