Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:58 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Medicina din Constanța, în doliu A murit dr. Doina Paula Balaban

ro

24 Oct, 2020 17:13 17910 Marime text


După moartea prof.univ.dr. Dumitru Octavian Unc, survenită astăzi, 24 octombrie 2020, o altă veste tristă a cutremurat lumea medicală din Constanța și nu numai.

Doctorul Doina Paula Balaban, cadru universitar al Universității Ovidius Constanța, a părăsit lumea celor vii.

Anunțul a fost făcut de Unversitatea Ovidius Constanța, care a transmis un mesaj de condoleanțe pentru familia și toți cunoscuții doctorei Balaban.

Redăm, în continuare, mesajul transmis de Universitatea Ovidius din Constanța:

Ne exprimăm regretul profund la vestea decesului prematur al colegei noastre, prof.univ.dr. Doina Paula Balaban, din cadrul Facultății de Medicină Dentară.

Doamna profesor Balaban a făcut parte din primul eșalon de cadre didactice cu care s-a început activitatea Facultății de Medicină, nou înființată în anul 1990. De asemenea, a pus bazele disciplinei Biochimie din cadrul Facultății de Medicină Dentară, pe care a predat-o cu dăruire și entuziasm. Din dubla sa postură, de dascăl și cercetător, a obținut brevete de cercetare și a publicat articole și cărți de specialitate, pe care studenții noștri le vor consulta în continuare în formarea lor profesională. Doamna prof.univ.dr. Doina Paula Balaban va rămâne în amintirea acestora și a noastră ca un profesionist desăvârșit, care, cu pasiune și devotament, a format zeci de generații de studenți și a contribuit la dezvoltarea Facultății de Medicină, iar mai apoi la cea de Medicină Dentară.      

Transmitem sincere condoleanțe familiei îndurerate și tuturor celor care au cunoscut-o.
Dumnezeu să o odihnească în pace!

Comunitatea academică a Universității „Ovidius” din Constanța

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii