Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:21 05 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Media Day Poligonul capu Midia. Exerciții cu trageri reale executate de unități americane și românești

ro

07 Jun, 2021 10:41 1979 Marime text
  • Evenimentul, care cuprinde exerciții cu trageri reale executate de unități americane (10th Air and Missile Defense Command) și românești (Brigada 1 Rachete Sol-Aer și Regimentele 50 și 53 Rachete Antiaeriene) de rachete antiaeriene, are ca scop creșterea nivelului acțional al capabilităților tactice în context întrunit și multinațional.
Media Day pentru exercițiile multinaționale conectate seriilor de pregătire DEFENDER-Europe 21 și DACIA 21 LIVEX va fi organizată miercuri, 9 iunie, începând cu ora 11.30, la Centrul Național de Instruire pentru Apărare Antiaeriană „General de brigadă Ion Bungescu” din Capu Midia, judeţul Constanța.

Evenimentul, care cuprinde exerciții cu trageri reale executate de unități americane (10th Air and Missile Defense Command) și românești (Brigada 1 Rachete Sol-Aer și Regimentele 50 și 53 Rachete Antiaeriene) de rachete antiaeriene, are ca scop creșterea nivelului acțional al capabilităților tactice în context întrunit și multinațional.

De asemenea, în partea a doua a activității, reprezentanții mass-media vor putea viziona o expoziţie de armament şi echipamente de luptă.



Sursă foto (cu rol ilustrativ): Arhivă ZIUA de Constanța
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii