Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:43 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mazare, despre Cristian Diaconescu „O jitie tradatoare"

ro

24 Feb, 2010 23:36 2593 Marime text
cap_3.jpgÎntrebat despre ce părere are în legătură cu demisia lui Cristian Diaconescu din PSD, primarul Radu Mazăre şi-a întrebat vicele, pe Gabi Stan: „Cum comentez, domnu' Stan?!".

Apoi a iniţiat atacul faţă de... trădător: „ O jitie trădătoare, dacă el a candidat la şefia partidului, cel mai important partid de opoziţie şi a doua zi a trecut în barca slugilor lui Băsescu, cum pot să-i spun decât o jitie trădătoare. Bine că nu a ieşit el preşedinte că trebuia să demisionez eu, că nu puteam să mă ducă cu partid cu tot la cheremul mult-iubitului conducător". Mazăre a fost rugat să explice ce înseamnă cuvântul jitie, folosit atunci când a făcut referire la fostul său coleg de partid. Răspunsul a fost dat, în tandem, de viceprimarul Gabi Stan şi de Liviu Tramudana, purtătorul de cuvânt al primăriei: „E o vorbă din popor. E o jigodie mai mică, nici jigodie nu e". Iar primarul a adăugat: „Nu-l găsiţi în DEX".

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • un cititor 25 Feb, 2010 10:15 Ce a scris Milena in 19 februarie despre ce va face Diaconescu este uluitor.Cititi in Ziua de Constanta din 19 despre Mazare Ponta Diaconescu si nu o sa va vina sa credeti.
  • flori 25 Feb, 2010 09:10 N-am auzit de aceasta vorba din popor,insa daca dl.Cristian Diaconescu este o "jitie",atunci mazare,stan,nicusor constantinescu ce sunt? Daca jitie e o jogodie mai mica la jigodia mare cum se spune mai basca rosie?Ca voi acolo va incadrati!