Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:31 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mare atenție la ce cumpărați copiilor! Inspectorii vamali constănțeni au confiscat bunuri în valoare de aproximativ 36.600 de euro

ro

08 Nov, 2022 10:18 801 Marime text
bunuri succeptibile, foto: Pexels Inspectorii vamali  din cadrul Biroului Vamal de Frontieră Constanța Sud  - Direcția Regională Vamală București au  confiscat bunuri în valoare de aprox. 36.600 euro
 

În data de 07 noiembrie 2022 , inspectorii vamali  din cadrul Biroului Vamal de Frontieră Constanța Sud, au descoperit în urma efectuării unui control fizic, 610 buc. mese din lemn pentru copii, diverse mărci: ‘’Mikey și Minnie Mouse, Paw Patrol, Spiderman, Albă ca Zăpada și cei șapte pitici, Disney Princess’’, bunuri succeptibile a aduce atingere dreptului de proprietate intelectuală pentru mărcile menționate., informează Ministerul Finanţelor,Autoritatea Vamală Română. 

Mărfurile au fost descoperite într-un container sosit din China și aparțineau unei societăți comerciale cu sediul în orașul Chișinău, Republica Moldova.

Bunurile au fost reținute de către lucrătorii vamali din cadrul B.V.F. Constanța Sud iar valoarea acestora în situația în care ar fi fost comercializate pe piață la preț de vânzare cu amănuntul al unui produs original, este de aproximativ 36.600 euro., a mai precizat sursa citată. 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii