Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:52 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

MApN Misiune umanitară de transport aerian

ro

04 Sep, 2023 15:41 765 Marime text
Foto cu rol ilustrativ.
  • Ministrul apărării naţionale, Angel Tîlvăr, a aprobat executarea unei misiuni umanitare pentru transportarea aeriană a unui pacient diagnosticat cu arsuri către un spital din localitatea Offenbach, Germania.
 
Ministrul apărării naţionale, Angel Tîlvăr, a aprobat executarea unei misiuni umanitare pentru transportarea aeriană a unui pacient diagnosticat cu arsuri către un spital din localitatea Offenbach, Germania, transmite un comunicat din partea Ministerului Apărării Naționale.
         
Aeronava militară de tipul C-27 J Spartan a Forțelor Aeriene Române, configurată pentru misiuni medicale, a decolat luni, 4 septembrie, din Baza 90 Transport Aerian din Otopeni, la ora 10.00, pe ruta Otopeni-Iași-Frankfurt și retur.
 
Misiunea se execută la solicitarea şefului Departamentului pentru Situații de Urgență, Raed Arafat. Echipa medicală care monitorizează pacientul pe timpul zborurilor este formată din specialiști ai Spitalului Clinic de Urgență Floreasca din capitală, a încheiat sursa citată.


Citește și:
Angel Tîlvăr, după întrevederea cu ministrul apărării din Spania: „Aproximativ 230 de militari spanioli se alătură Grupului de Luptă pentru Apărare Colectivă dislocat la Cincu”
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii