Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:12 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

MApN Emoționantă declarație a unui tânăr militar către mama sa- „Ești cea mai importantă persoană din viața mea, te iubesc!"

ro

29 Oct, 2023 18:51 867 Marime text
foto: Facebook MApN Răzvan Migiu, fost elev din Colegiul Naţional Militar "Tudor Vladimirescu" Craiova și actual student la Academia Forțelor Terestre "Nicolae Bălcescu", a transmis un mesaj plin de emoție și recunoștință către mama sa într-o postare pe pagina de Facebook a Ministerului Apărării Naționale. În mesajul său, Răzvan își exprimă regretul că nu i-a spus niciodată cu adevărat cât de mult înseamnă pentru el și cât de mult o iubește.

Cu ocazia zilei de naștere a mamei sale, tânărul își propune să recupereze toate momentele pierdute și să îi arate cât de mult o apreciază. Răzvan subliniază faptul că mama sa este cea mai importantă persoană din viața sa, alături de tatăl lor, cu care au reușit să creeze o familie frumoasă.

El le mulțumește pentru sacrificiile făcute și pentru familia minunată pe care o au.


Iată postarea integrală de pe pagina de socializare a MApN:

"Dragă mamă, în timp ce m-am așezat să îți scriu acest mesaj, inima, gândul îmi erau îngreunate de cuvintele pe care nu ți le-am spus niciodată.
Îmi dau seama că nu am exprimat niciodată cu adevărat cât de mult însemni pentru mine și cât de mult te iubesc, poate că nu am avut curajul. Astăzi, de ziua ta, vreau să recuperez toate acele momente pierdute.

Vreau să profit de ocazie și să-ți spun că ești cea mai importantă persoană din viața mea, în mod egal cu bărbatul alături de care, ați reușit să creați o familie frumoasă, și vă mulțumesc, pentru sacrificiile făcute, pentru familia minunată pe care o avem. Timpul trece ușor ușor și îmi dau seama că petrec tot mai puțin timp alături de voi.

Știu că ai fost mereu alături de mine, la bine și la rău, și că ai sacrificat atât de multe pentru fericirea mea. Vreau să știi că apreciez tot ceea ce faci pentru mine și că te iubesc mai mult decât pot exprima cuvintele. Îți mulțumesc că ești cea mai bună mamă pe care cineva și-ar putea dori-o vreodată. La mulți ani, mami! Cu toată dragostea, al tău copil! "

Acestea sunt cuvintele lui Răzvan Migiu, fost elev din Colegiul Naţional Militar ,,Tudor Vladimirescu" Craiova , actual student la Academia Forțelor Terestre "Nicolae Bălcescu" și viitorul nostru coleg. În imagini este și sora lui care i-a luat-o pe urme. Andreea Migiu a absolvit în acest an același colegiu militar cu fratele ei, iar acum este studentă în anul I la Academia Fortelor Aeriene "Henri Coanda" .

La mulți ani draga noastră doamnă Sorica! Ați crescut doi copii minunați și asta arată ce înseamnă că educația și iubirea se învață în familie.


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii