Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:18 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

MApN Patru răniți cu arsuri de la incendiul de la Crevedia, transportați la Bruxelles și Milano

ro

27 Aug, 2023 09:04 750 Marime text
Foto cu rol ilustrativ
  • Cea de-a doua aeronavă C-27J Spartan a decolat la ora 8.00 cu destinaţia Milano, Italia, pentru transportul a încă doi pacienți care au suferit arsuri.

O aeronavă C-27J Spartan a Forţelor Aeriene Române, configurată pentru misiuni medicale, a decolat duminică, 27 august, în jurul orei 5.15 pentru a efectua o misiune umanitară pe ruta Otopeni - Bruxelles-Otopeni, pentru transportarea a doi pacienți care au suferit arsuri în urma incendiului produs la depozitul de carburanți din localitatea Crevedia, județul Dâmbovița.

Cea de-a doua aeronavă C-27J Spartan a decolat la ora 8.00 cu destinaţia Milano, Italia, pentru transportul a încă doi pacienți care au suferit arsuri.

„Misiunile s-au efectuat ca urmare a aprobării ministrului apărării naționale, Angel Tîlvăr, la solicitarea secretarului de stat și șef al Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă din Ministerul Afacerilor Interne, Raed Arafat.

Echipele medicale pentru monitorizarea pacienților pe timpul transportului sunt formate din specialiști ai UPU-SMURD București și ai Spitalului Clinic de Urgență Floreasca din capitală“, se arată într-un comunicat al MApN.

Citește și:

Avion prăbușit în Franța! Trei persoane au decedat


UPDATE. Planul Roșu activat!Mai multe persoane rănite într-o explozie urmată de incendiu la o stație GPL din localitatea Crevedia (GALERIE FOTO+VIDEO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii