Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:42 11 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Manichiurista ta nu mai are un loc și pentru tine? Cred că a venit timpul să apelezi la Stailer

ro

20 Aug, 2021 10:33 2517 Marime text
Încă suntem în plin sezon de evenimente precum nunți, botezuri, cununii și majorate, iar toată lumea este în căutarea unui loc liber la un salon de hair and beauty pentru anumite servicii. Problema majoră este că programarea trebuie făcută cu cel puțin o săptămână înaintea evenimentului pentru a avea siguranța unui loc liber pe scaun, doar că de cele mai multe ori, toate sunt ocupate.
 
Cu toții am trecut la un moment dat pe aici și a fost nevoiți să căutăm locuri la alte saloane, poate nu atât de calitative doar că nici acolo nu găseam și eram nevoiți să ne aranjăm acasă. Doar că tehnologia este într-o continuă schimbare și avem ocazia să găsim soluții în acest sens. Acum ne putem programa online cu Stailer la orice salon avem nevoie, în mai puțin de 5 minute.
 
Dacă ești în căutare de saloane de cosmetica pentru femei in Constanta, Sibiu, Brașov, Cluj, Timișoara, Iași, Oradea sau București poți apela cu încredere la platforma Stailer. Îți oferă servicii de calitate ireproșabilă și ai ocazia să îți eficientizezi timpul. Nu este deloc plăcut atunci când trebuie să îți faci programul după alte persoane, tocmai de aceea cu Stailer scapi de această problemă.
 
Cu Stailer ai parte mai multe beneficii
 
Nu doar că îți eficientizezi timpul în a te programa la un salon de hair and beauty, ci ai și  controlul total asupra timpului, pentru că te poți programa la orice oră din zi sau din noapte. În plus, ai o întreagă listă de servicii din această industrie pe care le poți alege cu încredere de fiecare dată. Sunt calitative și realizate de stiliști cu experiență vastă în domeniu, care sunt la curent cu noutățile și înțeleg pe deplin nevoile clienților. Atât femeile, cât și bărbații se pot programa la un salon de beauty cu Stailer.
 
Și nu trebuie să dai nici un apel telefonic către salonul care te-ai programat, pe Stailer găsești toate detaliile care te interesează: prețurile serviciilor, timpul de execuție, fotografii cu atât cu salonul și lucrările efectuate, cât și cu stiliștii, locația prin Google Maps și recenziile celor care s-au programat deja cu Stailer la acel salon. De aici îți va fi foarte simplu să alegi ceea ce ai nevoie.
 
Te poți programa ori de câte ori ai nevoie la un salon cu platforma Stailer pentru că nu te condiționează cu absolut. În plus, este o platformă 100% gratuită.
 
Oamenii au devenit din ce în ce mai interesați de serviciile acestei platforme și asta pentru că vine cu beneficii importante. Fondatorii platformei nu se opresc aici și într-un timp relativ scurt aceasta va fi lansată în toate orașele din țară. O veste extraordinară pentru cei care nu-și mai doresc să piardă ore întregi dând telefoane de la un salon la altul pentru a găsi un loc liber.
Așadar, dacă și tu ești în căutare de saloane de manichiura pentru femei in Constanta sau în celelalte orașe, alege să te programezi cu Stailer.
 
Mai multe detalii le găsești pe platformă sau pe pagina de facebook cu același nume.
 
Date de contact: support@stailer.ro
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii