Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:08 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cum te poți programa la un salon de coafură în Constanța? Cu Stailer!

ro

08 Mar, 2022 10:34 1163 Marime text
 
Ai renunțat de foarte multe ori să îți faci o programare la un salon de înfrumusețare doar pentru faptul că apelurile telefonice erau dificile? Atunci când îți faci o programare telefonică este destul de greu să găsești un loc liber în perioada dorită de tine și astfel intervine frustrarea și neputința.
La un salon bun locurile sunt ocupate încă de la începutul lunii și este destul de tardiv să încerci să te programezi de pe o zi pe alta.

Ce este Stailer și cum te poate ajuta

 
Stailer este o aplicație disponibilă pentru oricine, gratuită, prin care te poți programa cu ușurință la un salon din Constanța, dar și din restul țării. Prin utilizarea acestei platforme poți economisi timp prețios și poți vedea care sunt toate saloanele din oraș și care sunt serviciile puse la dispoziție.

Aplicația se poate utiliza indiferent din ce oraș ești, așa că dacă ai nevoie de un salon coafura Constanta ai ajuns la locul potrivit. Aplicația are filtre destul de intuitive, astfel încât oricine să le poată folosi cu ușurință.  Poți selecta locația, data și ora la care vrei să beneficiezi de acest serviciu și aplicația îți va afișa toate saloanele disponibile. În acest mod vei putea lua o mai bună alegere pentru tine.

De ce să alegi Stailer?

 
Dacă timpul este important pentru tine, atunci poți să îți faci foarte ușor o programare în mediul online la serviciul de înfrumusețare mult dorit.
Trebuie să te folosești de aplicația Stailer dacă vrei să ai parte de unele dintre cele mai bune servicii de înfrumusețare. Un mare avantaj oferit de această aplicație este că totul se va rezolva în mediul online. Tot ce trebuie să faci este să îți instalezi aplicația, să îți faci cont și să îți faci programările de care ai nevoie, pentru a te simți răsfățată.

Iată care sunt motivele pentru care mergi la coafor:

 
Stilistul va ști cum să îți redea lookul pe care îl dorești

Personalul profesionist va ști să te sfătuiască și să îți ofere lookul potrivit pentru tine. Cum se poate asta? Ei bine, ai ocazia să alegi unul dintre cele mai bune saloane în funcție de fotografiile afișate. Pe Stailer vei găsi mai multe fotografii cu tunsorile și coafurile pe care personalul salonului le realizează.

Ocaziile speciale vor deveni mai importante

O ocazie specială cere un aspect special. Pentru asta ai nevoie de unele dintre cele mai bune servicii de coafură. La coafor părul tău are parte de strălucire și de un răsfăț pe cinste. Te poți lăsa cu încredere pe mâinile profesioniștilor și te poți bucura de ocazia specială la cote maxime.

Vei fi mereu în pas cu tendințele modei

Este absolut firesc să îți dorești un aspect mai proaspăt și mai atent elaborat. Un stilist este un consilier de imagine, care te va ajuta să arăți perfect în orice circumstanțe.

Părul tău va avea parte de produse profesionale

Coaforul este un loc în care părul tău va avea parte de răsfăț cu ajutorul produselor profesionale. Meriți să ai parte de câteva momente de relaxare în care tot ce trebuie să conteze este modul în care arăți.
Incearca si aplicatia Stailer și vei avea parte de răsfăț la cote maxime.  Pentru mai multe detalii poți oricând accesa pagina officială.
Date de contact: support@stailer.ro
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii