Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
00:48 13 12 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mandatul lui Evgeny Shadrin, cetăţean rus, în calitatea de membru al Directoratului societăţii Land Power SA a fost prelungit

ro

31 Dec, 2018 00:00 693 Marime text
În Monitorul Oficial al României au fost publicate deciziile Consiliului de Supraveghere al societăţii Land Power SA din data de 23.11.2018.
 
Consiliul de Supraveghere al societăţii Land Power SA a fost convocat pentru şedinţă în data de 23.11.2018, la sediul societăţii, fiind prezenţi Denis Dolgov - preşedinte; Maksim Kamaukhov şi Alexander Fedorov - membri. Membrii Consiliului de Supraveghere, în unanimitate de voturi, au aprobat prelungirea mandatului lui Evgeny Shadrin, cetăţean rus, născut la data de 4.11.1975 în URSS, în calitatea de membru al Directoratului, pe o durată de un an, începând cu data de 1.01.2019. De asemenea, a fost aprobată prelungirea mandatului lui Evgeny Shadrin în funcţia de preşedinte al Directoratului.
 
Membrii Consiliului de Supraveghere au mai aprobat încheierea unui act adiţional la contractul de mandat între societate şi Evgeny Shadrin, în vederea continuării desfăşurării activităţii acestuia în calitate de membru şi preşedinte al Directoratului societăţii. Nu în ultimul rând, a fost aprobată împuternicirea lui Denis Dolgov în vederea negocierii semnării actului adiţional la contractul de mandat ce urmează a se încheia între societate şi Evgeny Shadrin, în vederea continuării desfăşurării activităţii acestuia în calitate de membru şi preşedinte al directoratului societăţii. Denis Dolgov a fost împuternicit să exercite controlul asupra executării deciziei pe care o va adopta Consiliul de Supraveghere.
 
Consiliul de Supraveghere al Land Power SA, societate pe acţiuni constituită conform legilor din România, administrată în sistem dualist, cu sediul social în bulevardul Mamaia, este format din Denis Dolgov, cetăţean rus, născut la data de 17 septembrie 1974 în Nijnevartovsk, Rusia, domiciliat în Moscova; Maksim Kamaukhov, cetăţean rus, născut la data de 22 iulie 1978 în Vinnitsa, Ucraina, domiciliat în Moscova, Rusia, şi Alexander Fedorov, cetăţean rus, născut la data de 24 martie 1974 în Rusia, domiciliat în Ploieşti, judeţul Prahova.
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii