Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:28 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Evgeny Shadrin, încă trei ani în fruntea directoratului societăţii Land Power

ro

16 Dec, 2019 00:00 4769 Marime text

În Monitorul Oficial al României a fost publicată decizia Consiliului de Supraveghere al Land Power SA din data de 25.11.2018. Land Power SA are sediul social în Constanţa, fiind înfiinţată în anul 2006 şi având ca obiect social principal producerea de energie eoliană.


Consiliul de Supraveghere al Land Power SA, format din Denis Dolgov, Maksim Kamaukhov şi Alexander Fedorov, cetăţeni ruşi, a fost convocat pentru şedinţa din data de 21.11.2018.


La şedinţă au fost prezenţi următori membri ai Consiliului de Supraveghere: Denis Dolgov - preşedinte; Maksim Kamaukhov - membru; Alexander Fedorov - membru. Ședinţa a fost condusă de Denis Dolgov, în calitate de preşedinte al Consiliului de Supraveghere. Membrii Consiliului de Supraveghere au analizat ordinea de zi, după cum urmează: propunere privind aprobarea prelungirii mandatului Evgeny Shadrin în calitatea de membru al directoratului societăţii, pe o durata de trei ani, începând cu data de 1.01.2020; propunere privind aprobarea prelungirii mandatului lui Evgeny Shadrin, cetăţean rus, în calitatea de preşedinte al directoratului; propunere privind încheierea unui act adiţional la contractul de mandat între societate şi Evgeny Shadrin, în vederea continuării desfăşurării activităţii acestuia in calitate de membru şi preşedinte al directoratului societăţii; propunere privind împuternicirea lui Denis Dolgov în vederea negocierii şi semnării actului adiţional Ia contractul de mandat ce urmează se încheia între societate şi Evgeny Shadrin, în vederea continuării desfăşurării activităţii acestuia în calitate de membru şi preşedinte al directoratului societăţii; propunere privind împuternicirea lui Denis Dolgov pentru exercitarea controlului asupra executării deciziei pe care o va adopta Consiliul de Supraveghere.


După analiza materialelor prezentate, Consiliul de Supraveghere a aprobat prelungirea mandatului lui Evgeny Shadrin în calitate de membru al directoratului, pe o durată de trei ani, începând cu data de 1.01.2020; prelungirea mandatului lui Evgeny Shadrin în funcţia de preşedinte al directoratului. De asemenea, s-a aprobat încheierea unui act adiţional Ia contractul de mandat între societate şi Evgeny Shadrin, în vederea continuării desfăşurării activităţii acestora în calitate de membru şi preşedinte al directoratului societăţii. Denis Dolgov a fost împuternicit în vederea negocierii şi semnării actului adiţional la contractul de mandat ce urmează a se încheia între societate şi Evgeny Shadrin, în vederea continuării desfăşurării activităţii în calitate de membru şi preşedinte în directorat.

 

Istoricul firmei


Land Power a fost înmatriculată în 2006 în România, cu scopul dezvoltării proiectelor pentru producerea de energie electrică din surse regenerabile, cu interes special pentru sectorul eolian. Land Power a fost înfiinţată de către Compania italiană Inergia SpA şi este în prezent controlată 100% de către Lukerg Renew, o asociere 50/50% între ERG Renew, membră a Grupului ERG, şi Lukoil SA – Econoenergo, membră a Grupului Lukoil.


Lukerg Renew este activă în Europa de Est (Bulgaria şi România în prima fază, Ucraina şi Rusia într-o fază succesivă). Lukerg Renew se bucură de avantajul vastei experienţe a ERG Renew în dezvoltarea, construirea şi operarea parcurilor eoliene şi de cel oferit de prezenţa puternică a Lukoil în Europa de Est. ERG Renew este unul dintre cei mai mari operatori de parcuri eoliene în Italia şi Franta, cu o capacitate totală instalată de 1200 MW. Lukoil este una dintre companiile cele mai mari integrate vertical din domeniul producerii de petrol şi gaz şi rafinare de produse petroliere şi petrochimice. Compania este lideră pe piaţa din Rusia şi cea internaţională în aceste domenii.


Citeşte şi:

Mandatul lui Evgeny Shadrin, cetăţean rus, în calitatea de membru al Directoratului societăţii Land Power SA a fost prelungit

Lukoil International Upstream Holding BV şi Lukoil Holding GMBH au redus capitalul social al firmei Land Power SA

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii