Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:19 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mandatul cenzorului Proexecutores, prelungit. Printre asociaţi, Camera Executorilor Judecătoreşti de pe lângă Curtea de Apel Constanţa

ro

27 Aug, 2019 00:00 1199 Marime text
În Monitorul Oficial al României a fost publicată decizia Adunării Generale a societăţii Proexecutores SRL din data de 18.07.2019.
Asociaţii Proexecutores SRL sunt următorii: Uniunea Naţională a Executorilor Judecătoreşti, deţinătoare a 55 părţi sociale reprezentând 55% din capitalul social; Camera Executorilor Judecătoreşti de pe lângă Curtea de Apel Alba Iulia, Camera Executorilor Judecătoreşti de pe lângă Curtea de Apel Bacău, Camera Executorilor Judecătoreşti de pe lângă Curtea de Apel Braşov, Camera Executorilor Judecătoreşti de pe lângă Curtea de Apel Cluj, Camera Executorilor Judecătoreşti de pe lângă Curtea de Apel Constanţa, Camera Executorilor Judecătoreşti de pe lângă Curtea de Apel Craiova, Camera Executorilor Judecătoreşti de pe lângă Curtea de Apel Galaţi, Camera Executorilor Judecătoreşti de pe lângă Curtea de Apel Iaşi, Camera Executorilor Judecătoreşti de pe lângă Curtea de Apel Oradea, Camera Executorilor Judecătoreşti de pe lângă Curtea de Apel Ploieşti, Camera Executorilor Judecătoreşti de pe lângă Curtea de Apel Suceava, Camera Executorilor Judecătoreşti de pe lângă Curtea de apel Târgu Mureş - fiecare deţinătoare a 3 părţi sociale reprezentând 3% din capitalul social.
 
Deţinători a 91 de părţi sociale, reprezentând 91% din capitalul social al societăţii, asociaţii au fost convocaţi potrivit dispoziţiilor legale statutare, fiind informaţi cu privire la problemele aflate pe ordinea de zi a adunării. Adunarea Generală Ordinară a decis următoarele: aprobarea unui nou mandat de cenzor pentru Jana Popescu; aprobarea indemnizaţiei de cenzor a acesteia, în cuantum de 300 de lei.
 
De asemenea, în Monitorul Oficial al României a fost publicată şi hotărârea asociaţilor societăţii Proexecutores SRL din data de 23.05.2019. Asociaţii au fost convocaţi potrivit dispoziţiilor legale şi statutare, fiind informaţi cu privire la problemele aflate pe ordinea de zi a adunării. Adunarea Generală Ordinară a Asociaţilor, cu cvorumul cu majoritatea necesare prevăzute de lege şi de Actul Constitutiv, consemnate în procesul-verbal încheiat cu ocazia lucrărilor acesteia, au aprobat prelungirea mandatului de administrator al lui Căiţă Florian-Claudiu, pentru o perioadă de patru ani.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii