Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:01 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Asociaţii Proexecutores SRL, convocați în Adunare Generală Ordinară! Iată ce s-a decis

ro

03 Oct, 2022 11:32 1293 Marime text
 
 
  • Adunarea Generală Ordinară a Asociaţilor, cu cvorumul şi cu majoritatea necesare prevăzute de lege şi de Actul Constitutiv, consemnate în procesul-verbal încheiat cu ocazia lucrărilor acesteia, a adoptat numirea Janei Popescu pentru un nou mandat de cenzor începând cu data de 18 iulie 2022. Totodată, s-a aprobat indemnizaţia de cenzor a Janei Popescu în cuantum de 350 de lei.
 
Asociaţii societății comerciale Proexecutores SRL, cu sediul în Bucureşti, au fost convocați în Adunare Generală Ordinară! Întâlnirea a avut loc la data de 19 mai 2022, la sediul societăţii în prezenţa asociaţilor, iar decizia luată a fost publicată în Monitorul Oficial partea a IV-a cu numărul 4067 din data de 27 septembrie 2022.
 
Adunarea Generală Ordinară a Asociaţilor, cu cvorumul şi cu majoritatea necesare prevăzute de lege şi de Actul Constitutiv, consemnate în procesul-verbal încheiat cu ocazia lucrărilor acesteia, a adoptat numirea Janei Popescu pentru un nou mandat de cenzor începând cu data de 18 iulie 2022. Totodată, s-a aprobat indemnizaţia de cenzor a Janei Popescu în cuantum de 350 de lei.
 
Asociaţii societății comerciale Proexecutores SRL sunt:
 
Uniunea Națională a Executorilor Judecătorești, cu sediul social în mun. Bucureşti, reprezentată prin preşedinte, executor judecătoresc Marius Iacob Morari, deţinătoare a 55 părţi sociale reprezentând 55,%.
 
Camera Executorilor Judecătorești de pe lângă Curtea de Apel Alba Iulia, cu sediul social situat în Alba Iulia, reprezentată prin preşedinte, executor judecătoresc Teodor-Nicolae Baba.
 
Camera Executorilor Judecătorești de pe lângă Curtea de Apel Bacău, cu sediul social situat în Bacău, reprezentată prin preşedinte, domnul executor judecătoresc Ioan Ciobanu,
 
Camera Executorilor Judecătorești de pe lângă Curtea de Apel Brașov, cu sediul social situat în. Braşov, reprezentată prin membru delegat, executor judecătoresc Daniel-George Drăgan.
 
Camera Executorilor Judecătorești de pe lângă Curtea de Apel București, cu sediul social situat Bucureşti, reprezentată prin membru delegat, executor judecătoresc Violeta-Alexandra Pârvan.
 
Camera Executorilor Judecătorești de pe lângă Curtea De Apel Cluj, cu sediul social situat în Cluj-Napoca, reprezentată prin preşedinte, executor judecătoresc Marius-Iacob Morari.
 
Camera Executorilor Judecătorești de pe lângă Curtea de Apel Constanța, cu sediul social situat în Constanţa, reprezentată prin membru delegat, executor judecătoresc Dumitru Dușu.
 
Camera Executorilor Judecătorești de pe lângă Curtea de Apel Craiova, cu sediul social situat în Craiova, reprezentată prin membru delegat, executor judecătoresc Dragoş-Theodor Ivanovici.
 
Camera Executorilor Judecătorești de pe lângă Curtea de Apel Galați, cu sediul social situat în Galaţi, reprezentată prin membru delegat, executor judecătoresc Firel Bîrsan.
 
Camera Executorilor Judecătorești de pe lângă Curtea de Apel Iași, cu sediul social situat în Iaşi, reprezentată prin membru delegat, executor judecătoresc Vladimir Zabolotnăi.
 
Camera Executorilor Judecătorești de pe lângă Curtea de Apel Oradea, cu sediul social situat în Oradea, reprezentată prin membru delegat, executor judecătoresc Anamaria-Bianca Ardeleanu.
 
Camera Executorilor Judecătorești de pe lângă Curtea de Apel Pitești, cu sediul social situat în Piteşti, reprezentată prin preşedinte, executor judecătoresc Florin-Adrian Petroaica.
 
Camera Executorilor Judecătorești de pe lângă Curtea de Apel Ploiești, cu sediul social situat în Ploieşti, reprezentată prin preşedinte, executor judecătoresc Alexandru Ailincăi.
 
Camera Executorilor Judecătorești de pe lângă Curtea de Apel Suceava, cu sediul social situat în Suceava, reprezentată prin preşedinte, executor judecătoresc Marius-Georgel-Sarmis Cîmpulungeanu.
 
Camera Executorilor Judecătorești de pe lângă Curtea de Apel Târgu Mureș, cu sediul social situat în Târgu Mureş, reprezentată prin membru delegat, executor judecătoresc Marin-Cornel Cotfas.
 
Camera Executorilor Judecătorești de pe lângă Curtea de Apel Timișoara, cu sediul social situat în Timişoara, reprezentată prin preşedinte, executor judecătoresc Cristian-Mihai Jurchescu.
 
Camerele Executorilor Judecătorești dețin câte 3%.
 
Potrivit Confidas.ro, Proexecutores SRL a fost fondată în 2013 și se ocupă de prelucrarea datelor, administrarea paginilor web şi activităţi conexe.
 
Pentru anul trecut, Proexecutores SRL, cu un angajat, a declarat o cifră de afaceri de 200.644 de lei, cheltuieli de 58.022 de lei și un profit net de 136.603 de lei.
 
Administratorul Proexecutores SRL este Florian - Claudiu Căiţă, care apare în Conflo Activ SRL.            
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
 
Mandatul cenzorului Proexecutores, prelungit. Printre asociaţi, Camera Executorilor Judecătoreşti de pe lângă Curtea de Apel Constanţa
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii