Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:15 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mandatul administratorului Seaside Estate Company SRL, prelungit. Cine este acesta

ro

18 Aug, 2018 00:00 2307 Marime text
În Monitorul Oficial a fost publicată hotărârea Adunării Generale a Asociaților societății Seaside Estate Company SRL din data de 2.04.2018.
 
GKL Engineering LTD, persoană juridică de naționalitate străină, având sediul social în Nicosia, Cipru, reprezentată prin Marius-Cristian Coman, și Nitalexil SRL, persoană juridică de naționalitate română, cu sediul în Constanța, bulevardul Aurel Vlaicu nr. 264, Complex Sportiv Badea Cârțan, reprezentată prin Sorina-Gina Hortolomei-Moscu, au luat mai multe decizii.
 
Astfel, a fost revocat mandatul de administrator deținut anterior de Marius-Cristian Coman. De asemenea, acesta a fost împuternicit să fie administratorul societății Seaside Estate Company SRL pe o perioadă de cinci ani, începând cu data modificării în Registrul Comerțului.

Date despre Seaside Estate Company SRL 

Firma este deținută de Nitalexil SRL, cu 34% din capitalul social; GKL Engineering LTD (din Cipru), cu 66% din capitalul social. Marius Cristian Coman este administratorul firmei, care execută lucrări speciale de construcții. În anul fiscal 2014, firma cu zero salariați a declarat o cifră de afaceri de 10.516 lei și un profit de zero lei. De asemenea, în anul fiscal 2015, firma cu zero salariați a avut o cifră de afaceri și un profit de zero lei. Și în anul fiscal 2016, Seaside Estate Company SRL, cu zero salariați, a declarat o cifră de afaceri și un profit de zero lei.

Nitalexil SRL, în datele Registrului Comerțului  

Înmatriculată în anul 2001, Nitalexil SRL are sediul social în municipiul Constanța. Capitalul social subscris este de 200 de lei, integral vărsat, compus din 20 de părți sociale. Firma este deținută de Seaside Estate Company SRL, cu 70% din capitalul social, și Radu Marin, născut pe 5.05.1947, în Patru Frați, Ialomița, cu 30% din capitalul social. Radu Marin este administratorul firmei, care desfășoară activități ale agențiilor turistice.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii