Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:01 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mamaia Bărbat, ajutat de jandarmi să-și găsească părinții bolnavi de Alzheimer

ro

05 Jul, 2021 12:51 2041 Marime text
  • Un bărbat a fost ajutat de jandarmii constănțeni să-și găsească parinții bolnavi de Alzheimer.

Ovidiu a alertat jandarmii constănțeni, duminică, la ora 22.30 care asigura ordinea publică în apropierea Piațetei Perla din stațiunea Mamaia: „Părinții mei, bolnavi de Alzheimer au dispărut în jurul orei 18.30 din fața hotelului în care suntem cazați”.
 
A fost calmat și întrebat de jandarmi dacă are o poză a părinților și despre zonele frecventate de aceștia în concediile anterioare din Mamaia. Le-a înmânat militarilor o poză cu aceștia, precizându-le că obișnuiesc să se plimbe pe faleză, în zona Cazinoului din stațiune.
 
Imediat au fost alertate și transmise semnalmentele și poza acestora către toate echipajele din stațiunea Mamaia și s-a pornit în căutarea acestora.  

Jandarmii au stabilit ca un echipaj să vină dinspre Hotel Iaki, altul pe Bulevardul Mamaia și el să se ducă pe faleza spre Cazino.
 
După aproximativ 30 de minute, aproape de Cazinou Mamaia, zona Telegondolă, părinții acestuia au fost găsiți de jandarmi și imediat l-au anunțat pe Ovidiu. A ajuns în cinci minute, le-a mulțumit militarilor, și-a îmbrățișat mama și tatăl și au plecat spre locul de cazare.

Sursă foto: Gruparea de Jandarmi Mobilă „TOMIS” Constanţa

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii