Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:42 05 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mama copilului lui Radu Mazăre se mută la Bucureşti Vezi ce afaceri şi ce legături are la Constanţa Ianina Petcu

ro

16 Jun, 2014 00:00 8519 Marime text
Recent, vestea că Florianina-Doroteia Petcu, cea care i-a oferit unicul fiu edilului-şef al Constanţei, Radu Mazăre, va părăsi oraşul de la malul mării pentru a se muta la Bucureşti a făcut înconjurul presei româneşti. Cunoscută sub numele de Ianina Petcu, aceasta a fost o prezenţă activă în mediul de afaceri constănţean încă din 1997, an în care numele ei apare implicat în firma SC Ripp Services SRL, despre care nu există mai multe înregistrări la Oficiul Naţional al Registrului Comerţului.
 
În Monitorul Oficial nr. 321/2005, este înregistrată autorizarea societăţii Maya Office SRL, ce îi are ca fondatori, asociaţi şi administratori pe Florianina-Doroteia Petcu, alături de Marius Iosif, soţul notarului Mariana Iosif. Fiecare dintre aceştia beneficiază de o cotă de participare la pierderi şi beneficii de 50%. Firma, ce are sediul social în Constanta, pe strada Petru Rareş nr. 4, are ca domeniu principal de activitate închirierea şi subînchirierea bunurilor imobiliare, proprii sau închiriate. În Monitorul Oficial nr. 2820/2008, a fost înregistrată ieşirea Ianinei Petcu din firmă şi cesionarea cu titlu gratuit noului asociat cooptat, Carmen Alina Stângă. Tot atunci, s-a stabilit revocarea Ianinei din funcţia de administrator al societăţii. Numele lui Marius Iosif mai apare implicat în societăţile Med Alim SRL, Moş Iosif SRL şi Multidoc SRL. În 2012, societatea a raportat o cifră de afaceri de 534.746 de lei, venituri totale de 536.577 de lei şi un singur salariat.
 
În anul 2007 numele Florianinei apare, din nou, alături de cel al lui Marius Iosif, aceştia fiind înregistraţi în Monitorul Oficial nr. 0967/2008 ca fondatori, administratori şi asociaţi (fiecare cu 50% din acţiuni) ai societăţii comerciale Maya Turism SRL, cu sediul social tot în Constanţa, pe strada Petru Rareş nr. 4. Domeniul principal de activitate al societăţii este comerţul cu amănuntul cu produse alimentare, băuturi şi produse din tutun în magazinele specializate, iar activitatea principală se referă la „alte mijloace de cazare“.
Din 2009, Ianina Petcu devine unic asociat şi administrator al societăţii, în Monitorul Oficial 652/2009 fiind înregistrată cesionarea, cu titlu gratuit, de către Marius Iosif, a acţiunilor şi a tuturor celorlalte drepturi asociatei Florianina-Doroteia Petcu. În data de 6 octombrie 2011, aceasta l-a numit pe tatăl său, Aurel Petcu, în calitate de administrator al societăţii, schimbare înregistrată în Monitorul Oficial 4059/2011. Aurel Petcu mai este implicat în societăţile Nevila SRL, Arfira-Star SRL şi A&F Trading Co SRL. Tot atunci, s-a completat obiectul secundar al activităţii, cu acţiuni de fabricare a articolelor de îmbrăcăminte din piele, dar şi fabricare a altor articole de îmbrăcăminte şi accesorii. De asemenea, la data 1 octombrie 2011, a fost înfiinţat un punct de lucru în Constanţa, pe strada Ecaterina Varga nr. 4. Potrivit Monitorului Oficial 4450/2011, un alt punct de lucru a fost deschis pe bulevardul Alexandru Lapuşneanu nr. 116C, spaţiul 104C, nivel Lake Level din incinta Centrului Comercial City Park Mall. La finalul anului 2012, societatea a raportat o cifră de afaceri netă de 214.099 de lei, venituri totale de 214.262 de lei şi un număr de cinci salariaţi.
 
La 1 octombrie 2008, potrivit Monitorului Oficial nr. 5772/2009, a fost autorizată şi înregistrată societatea comercială Okiagi Company SRL, avându-i ca fondatori, administratori şi asociaţi pe Florianina-Doroteia Petcu, ce deţine 35% din acţiuni, pe Eugenia Mariana Frăţilă, cu acelaşi procent de acţiuni, şi pe cetăţeanul turc Oktaz Tabaş, ce deţine 30% din cota de participare la beneficii şi pierderi. Numele Marianei Eugenia Frăţilă mai apare implicat şi în societăţile Bimex SRL şi Business Plan B SRL. Societatea Okiagi Company SRL, cu sediul social în strada Mircea cel Bătrân nr. 152, are ca domeniu principal de activitate comerţul cu amănuntul în magazinele nespecializate, iar ca activitate principală, comerţul cu amănuntul în magazinele nespecializate, cu vânzare predominantă de produse nealimentare. În data de 22 iulie 2010, potrivit Monitorului Oficial 3337/2010, se completează obiectul de activitate prin fabricarea articolelor de îmbrăcăminte din piele, de îmbrăcăminte pentru lucru, a altor articole de îmbrăcăminte (exclusiv lenjerie de corp), a articolelor de lenjerie de corp - cămăşi, a altor articole de îmbrăcăminte şi accesorii n.c.a (n.r. necuprinse în clasificările anterioare), a articolelor din blană şi prin repararea articolelor de uz personal şi gospodăresc n.c.a. În Monitorul Oficial 1775/2011, a fost înregistrată deschiderea unui punct de lucru în staţiunea Mamaia, Complex Hotelier Mercur Minerva, la data de 4 mai 2011. În anul 2012, societatea figura cu o cifră de afaceri 0, niciun angajat şi pierderi de 11.314 de lei.
 
Cea mai nouă societate în care apare numele Ianinei este cea a fiului său, Răducu Mazăre, care a inaugurat, vara trecută, plaja Audio Cabo Beach. Cabo Concept SRL, înfiinţată la data de 23 mai 2013, îi are ca asociaţi pe Ştefan Radu Mazăre Petcu, cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 90%, şi pe mama sa, Florianina-Doroteia Petcu, care deţine 10% din acţiuni şi, de asemenea, funcţia de administrator al societăţii. Obiectul principal de activitate îl reprezintă „baruri şi alte activităţi de servire a băuturilor“.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii