Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:35 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mâini și picioare fine… peste noapte! Care este secretul

ro

21 Feb, 2022 19:10 1580 Marime text



Cele mai populare produse cosmetice din ultima perioada par sa iti vorbeasca doar despre ten, riduri, celulita si alte probleme localizate in zona fetei, a fundului si a abdomenului. Bine, bine... dar cu restul corpului cum ramane? Astazi m-am gandit sa ofer putina atentie mainilor si picioarelor! Da, acele parti ale corpului, atat de solicitate in fiecare zi, care sunt un ajutor de neinlocuit pentru corp si care, par sa fie uitate cand vine vorba de rutina cosmetica. 



Si cum deja avem de strecurat o gramada de lucruri in agenda zilnica, m-am gandit sa va ofer un tratament care nu necesita mult timp si care actioneaza peste noapte, in timp ce dormi. Suna bine, nu? 



Pregătirea mâinilor și a picioarelor

Primul pas este sa iti pregatesti mainile si picioarele pentru tratament, este un pas simplu pe care toti il facem inainte de culcare: o baie relaxanta. Iti recomand macar o data pe saptamana sa te bucuri de o baie in cada si sa uiti de dusul rapid.


Lasa mainile si picioarele la inmuiat cel putin 5 minute. Apa calda o sa iti deschida toti porii si iti va inmuia pielea de pe maini si picioare. La final, poti utiliza o piatra abraziva (sau alta metoda similara pe placul tau) pentru indepartarea celulelor moarte. 



Tratament

Dupa baie, tamponeaza usor mainile si picioarele cu un prosop, apoi aplica pe ambele zone un ulei cat mai natural. Cu cat produsul este mai pur (bio), cu atat o sa isi faca efectul mai repede. Iti recomand uleiul de Argan, Jojoba, Cocos, Migdale, Sunatoare, Masline sau uleiul de Avocado. 


Citește continuarea articolului pe  astrocafe.ro.



Sursa foto: pexels 

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii