Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:15 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

MAI „Nu s-a mai semnalat niciun caz de îmbolnăvire în rândul studenților”

ro

19 Nov, 2023 19:19 868 Marime text






 
  • În ultimele 24 de ore, nu s-a mai semnalat nicio altă solicitare de asistență medicală sau alte cazuri de îmbolnăviri în rândul studenților, potrivit MAI.
 

„Sălile de mese și blocul alimentar sunt igienizate suplimentar, sub atenta supraveghere a personalului aflat la permanența instituției, care, împreună cu personalul de deservire din blocul alimentar, asigură și supraveghează servirea în bune condiții a mesei zilnice pentru studenții instituției noastre”, spun polițiștii.

 
Personalul medical, aflat în serviciul de permanență, s-a preocupat în permanență de starea de sănătate a studenților, informând conducerea Academiei de Poliție despre situația de fapt, conform sursei.
 

„Astfel, pe tot parcursul zilei de azi se desfășoară o scurtă vizită medicală a tuturor studenților noștri, atât pentru monitorizarea stării de sănătate a acestora cât și pentru stabilirea altor informații necesare anchetei epidemiologice, aflată în desfășurare”, a afirmat MAI, în continuare.

 
 Având în vedere faptul că se apropie începutul unei noi săptămâni, plină de activități didactice și practice, conducerea Academiei de Poliție a dispus instructorilor superiori de an realizarea unor informări periodice cu privire la modul de respectare a normelor de curațenie și igienă în campusul universitar, monitorizând permanent introducerea și consumul de alimente din afara instituției.

Citește și
63 de studenți ai Academiei de Poliție au făcut toxiinfecție alimentară. Ce s-a întâmplat
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii