Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:24 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

63 de studenți ai Academiei de Poliție au făcut toxiinfecție alimentară. Ce s-a întâmplat

ro

15 Nov, 2023 13:38 986 Marime text

Sursa foto: Facebook



În data de  14.11.2023, începând cu ora 20.30, mai mulți studenți ai Academiei de Poliție „Alexandru Ioan Cuza” au prezentat stări de rău, acuzând dureri abdominale însoțite de stări de vomă, potrivit Academiei de Poliție.
 
Personalul instituției, aflat la serviciul de permanență, a luat de îndată primele măsuri în vederea acordării de asistență medicală.
 

„La fața locului au ajuns echipaje medicale care au acordat îngrijire de specialitate studenților care acuzau stări de rău, iar cei care au necesitat investigații amănunțite au fost transportați la unități spitalicești cu diagnosticul primar: enterocolită-toxiinfecție alimentară. În total, au fost afectați 63 de studenți”, arată sursa.

 
În urma acestui incident, niciun student al Academiei de Poliție „Alexandru Ioan Cuza” nu a fost internat, celor afectați recomandându-li-se tratament medical de specialitate.
 

„De urgență, specialiști din cadrul Direcției de Sănătate Publică București, s-au prezentat la sediul instituției noastre pentru desfășurarea unei anchete epidemiologice”, a mai specificat sursa citată.

 
Aspectele menționate nu afectează derularea procesului didactic din instituție, asigură academia.
 
Conducerea Academiei a dispus constituirea unei comisii în vederea efectuării de verificări cu privire la respectarea tuturor normelor de depozitare, de manipulare, de preparare și servire a alimentelor, conchide sursa menționată.
 
Citește și
Procurorii din Mangalia cer arestarea unui tânăr din Cobadin! Acuzații oficiale
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii