Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
10:31 04 12 2020 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mai multe licee din Constanţa, vizitate de politişti

ro

17 Sep, 2019 11:55 674 Marime text

La data de poliţiştii Biroului de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii au continuat seria activităților preventive cu elevii claselor a V-a din cadrul Liceului Tehnologic ,,Gheorghe Duca” și Liceului Teoretic ,,Traian”,din municipiul Constanța.

În acest context, polițiștii au discutat cu elevii despre ceea ce implică postarea datelor personale pe rețelele de socializare, care ar putea fi capcanele și adevăratele pericole ce se ascund în spatele fotografiilor sau mesajelor unor persoane cunoscute doar pe site-uri de socializare.

Scopul întâlnirii cu elevii este reducerea riscului de victimizare a minorilor și implicării acestora în comiterea unor fapte ilicite comise în mediul on-line.
La activități au participat și reprezentanți ai A.N.I.T.P. Constanța și C.P.E.C.A. Constanța, care le-au prezentat copiilor consecințele traficului de persoane și ale consumului de substanțe ilegale.

Activităţile desfăşurate fac parte din Programul de prevenire a delincvenţei juvenile şi victimizării minorilor - prioritate naţională şi locală şi proiectul ,,Pregătiți pentru viață”.

Sursă foto: IPJ Constanţa
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii