Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:25 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mai multe centre din subordinea DGASPC Constanţa necesită reparaţii. Iată ce probleme sunt! (document)

ro

11 Oct, 2018 00:00 3306 Marime text
Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Constanţa organizează o licitaţie pentru atribuirea unui contract aferent lucrărilor de reparaţii generale şi de renovare.
 
Termenul-limită pentru depunerea ofertelor este 24 octombrie 2018, valoarea estimată a contractului fiind de 437.408,9 lei. Mai precis, este vorba de execuţia de lucrări de reparaţii generale şi de renovare la mai multe centre din subordinea DGASPC Constanţa: Locuinţele Protejate din Cumpăna, Centrul de Îngrijire şi Asistenţă „Armonia“ - strada Mangaliei din Negru Vodă, Centrul de Recuperare şi Reabilitare Neuropsihiatrică „Artemia“ - Techirghiol, Centrul de Plasament „Delfinul“ - Agigea şi Complexul de Servicii Comunitare „Orizont“ - strada Horia Agarici, Constanţa.
 
Persoanele responsabile pentru buna desfăşurare a licitaţiei sunt: Petre Dinică; Ana-Maria August; Anca Ghiţulescu; Mihaela Ristea; Elena Loredana Apetroaei, Laura Alexandra Galea, Ionuţ Iliev, Alexandru Iulian Popa; Cătălin Ţuţuianu, Corina Tudoran, Carmen Erimia, Mariana Ciuceanu, Liviu Andrei, Radu Mititelu, Cătălin Meroşneac; Liana Moldoveanu, Marian Popescu, Anida Murat, Petre Larie; Zoica Stamule, Carmen Chila, Sorina Marcu, Florentina Acatrinei, Alina Neculaev, Tanţa Geamalinga, Meral Butoi, Felicia Iuliana Cosma.
 
CIA „Armonia“ nu a fost igienizat în interior din anul 2009, pereţii spaţiilor de cazare sunt deterioraţi, cu tencuiala căzută şi cu infiltraţii de apă de la conductele de scurgere. Uşile spaţiilor de cazare sunt din lemn, deteriorate, nu se închid şi nu mai pot fi reparate. Uşile pot fi înlocuite cu cele provenite din sponsorizări, depozitate în demisolul imobilului. În băile beneficiarilor şi ale personalului, gresia şi faianţa sunt deteriorate, sparte şi prezintă un pericol în utilizare. Băile nu sunt adaptate pentru persoanele cu dizabilităţi.
 
LA CRRN „Artemia“, centrul nu a fost zugrăvit exterior de la darea în funcţiune. Acoperişurile foişoarelor sunt sparte şi permit trecerea apei de ploaie. Trebuie refăcute în totalitate. Lemnăria foişoarelor trebuie reparată şi revopsită.
 
La Centrul de Plasament „Delfinul“ din Agigea, acoperişul beciului este deteriorat, prezintă fisuri care permit infiltrarea apei, ţinând cont că acolo sunt depozitate alimentele.
 
La CSC „Orizont“, acoperişul atelierului este într-o stare avansată de degradare, tavanul şi pereţii fiind afectate de infiltraţiile de apă.
 
La LP Cumpăna, centrul nu a fost zugrăvit de la darea în funcţiune. Sunt necesare lucrări de reparaţii şi renovări ale tencuielilor exterioare. De asemenea, trebuie zugrăvit exteriorul deoarece vopseaua decorativă exterioară s-a deteriorat, iar soclurile căsuţelor şi ale teraselor trebuie, la rândul lor, refăcute. Gardul împrejmuitor este într-o stare avansată de degradare, fiind necesară zidăria gardului pe anumite porţiuni. Trebuie refăcute şi mai multe zone pavate.
 
În secţiunea „Documente“ puteţi vizualiza anunţul de participare.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii