Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
03:29 05 10 2023 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Magazinele Enel din judeţele Constanța și Tulcea, închise în minivacanța de 1 Iunie și Rusalii

ro

30 May, 2023 14:11 820 Marime text
foto: EnelMagazinele Enel din judeţele Călărași, Constanța, Ialomița și Tulcea vor fi închise în intervalul joi, 1 Iunie – luni, 5 iunie 2023. Serviciul de call center va funcționa conform programului normal în data de 2 iunie, iar în celelalte zile din intervalul menționat va fi disponibil numai pentru informații în sistem automat precum transmiterea indexului, detalii despre factură și sold.
 
În celelalte zile, magazinele Enel vor funcţiona conform programului obişnuit.  
 
Potrivit unui comunicat al Enel România, cea mai mare parte a operațiunilor pot fi realizate prin canale digitale și nu necesită deplasarea în magazinele Enel.

„De aceea, recomandăm clienților să folosească în continuare opțiunile digitale de comunicare, de primire și de plată a facturii, precum și contractarea online.
 
Astfel, clienții au la dispoziție două variante simple pentru a primi factura electronică, imediat ce a fost emisă: pe mail sau prin sms, sau pot opta pentru descărcarea copiei facturii de aici.
 
Pentru a trimite indexul pentru electricitatea consumată, pe lângă secțiunea Index din cadrul aplicației MyEnel, clienții pot apela (în timpul perioadei de telecitire specificată pe factură) numărul de telefon gratuit  0800.07.08.09 sau numărul cu tarif normal 021.9977“ - au mai precizat reprezentanții Enel România.

 
Pentru a trimite indexul pentru consumul de gaz, clienții pot suna la numărul gratuit 0800.07.07.01, tasta 1, sau la numărul cu tarif normal 021.9977, în cazul în care distribuitorul lor este Delgaz Grid, Distrigaz Sud Rețele, Gaz Est, Gazmir, Premier Energy sau  Progaz P&D (în perioada menționată pe pagina a treia a facturii). De asemenea, indexul pentru consumul de gaze naturale poate fi transmis și prin aplicația My Enel, dacă distribuitorul este una dintre cele șase companii menționate mai sus.
 
Pentru a intra în contact cu un consultant Enel, clienții pot utiliza următoarele numere de telefon: 021.9977 (cu tarif normal, apelabil din România) sau 0040.372.436.436 (număr apelabil din străinătate), în timpul programului, respectiv L-V: 8:00 – 20:00; Sâmbătă: 8:00 – 13:00. La aceste numere pot fi aflate informații despre facturi și sold, despre contract, pot fi activate servicii precum factura electronică și altele.
 
Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?

Comentarii