Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:12 02 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Județul Constanța Magazinele Enel vor fi închise în această săptămână! Iată în ce zi nu vor funcționa

ro

17 Jul, 2023 12:36 999 Marime text
Foto cu rol ilustrativ, Sursă foto: pexels.com
  • Magazinele Enel din județul Constanța vor fi închise joi, pe 20 iulie.
 
Conform unui comunicat de presă pus la dispoziție de Enel Energie S.A., magazinele Enel din judeţele Călărași, Constanța, Ialomița și Tulcea vor fi închise joi, 20 iulie 2023, dată desemnată la nivelul industriei drept Ziua Energeticianului.
 
Serviciul de call center va funcționa conform programului normal.
 
În celelalte zile, magazinele Enel vor funcţiona conform programului obişnuit.
 
Cea mai mare parte a operațiunilor pot fi realizate prin canale digitale și nu necesită deplasarea în magazinele Enel. De aceea, recomandăm clienților să folosească în continuare opțiunile digitale de comunicare, de primire și de plată a facturii, precum și contractarea online.
 
În cazul în care clienții doresc în continuare să efectueze plata în numerar, o pot face la automatele de plată de tip self-pay, amplasate în magazine Enel din București și zece județe (Arad, Caraș-Severin, Călărași, Constanța, Giurgiu, Hunedoara, Ialomița, Ilfov, Timiș și Tulcea), precum și în rețelele de magazine Profi, Auchan, Mega Image, Carrefour, Kaufland și în alte magazine alimentare, a mai punctat sursa citată.

Citește și:

UPDATE: Mai multe zone din Constanța, fără apă caldă la robinete din cauza unei avarii Termoficare și a lucrărilor de reabilitare
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii