Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:34 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE MAE rus declară ''persona non grata'' un membru al Ambasadei României la Moscova

ro

08 Sep, 2022 12:10 885 Marime text

UPDATE: Oficial de la MAE România 

Declararea de către Federația Rusă ca persona non grata a unui reprezentant al Ambasadei României la Moscova, la reciprocitate cu măsura similară a României din luna august vizând un angajat al Ambasadei ruse la București
 
Ministerul Afacerilor Externe informează că Federaţia Rusă a declarat ca persona non grata un membru al echipei Ambasadei României la Moscova, aceasta fiind o măsură la reciprocitate față de declararea ca persona non grata pe teritoriul României, anunțată de MAE român în august 2022, a unui reprezentant al Ambasadei Federației Ruse la București.

MAE reaminteşte că decizia autorităților române a avut în vedere incompatibilitatea activităților persoanei în cauză cu prevederile Convenţiei de la Viena privind relaţiile diplomatice din 1961 (http://www.mae.ro/node/59414). 




Ministerul Afacerilor Externe al Federaţiei Ruse a declarat ''persona non grata'' un membru al Ambasadei României la Moscova, transmite joi RIA.

Potrivit sursei citate, decizia reprezintă o contramăsură la expulzarea unui membru al Ambasadei Federaţiei Ruse în România., transmite Agerpres.ro. 

Foto: Pexels 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii