Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:36 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Macelaria Gelsin din Piata Grivitei vindea carne expirata

ro

24 Mar, 2010 03:09 4968 Marime text
macelarie.jpgInspectorii din cadrul Comisariatului regional pentru Protecţia Consumatorului au verificat ieri, dacă măcelăriile din Piaţa Griviţei vând carne bună pentru consum.

Din nefericire pentru cei care aleg să-şi facă piaţa din acea zonă a oraşului, cei de la Protecţia Consumatorului au descoperit la măcelăria firmei Gelsin SRL, 14 kilograme de carne de berbecuţ expirată. Însă, aceasta nu a fost singura deficienţă constatată. Inspectorii au mai observat că nu se respecta temperatura de depozitare a produselor alimentare, dar nici modul de informare a consumatorilor. SC Gelsin SRL a primit o amendă de 5,000 de lei, iar carnea a fost denaturată în timpul controlului. Echipa CRPC a dorit să mai efectueze un control, tot la o măcelărie din Piaţa Griviţei, însă cum au observat inspectorii în zonă, vânzătoarele au închis magazinul.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Utilizator 24 Mar, 2010 15:06 LA GEPETO, GUNOAIELOR DE LA DSV CAND VA DUCETI? DSV DE LA NAVODARI NU FACE NIMIC PTR A INCHIDE ACEASTA FABRICA CARE VINDE CARNE DECONGELATA. TOATA LUMEA STIE ASTA DAR NIMENI NU FACE NIMIC IAR CONSTANTENII MANANCA GUNOAIELE ALEA DE PRODUSE. SA VA FIE RUSINE GEPETO CA FACETI BANI PE SANATATEA PUBLICA...UUAAA DSV SI SANEPID, SPAGARILOR. GARDA FINANCIARA DOARME IN LOC SA VERIFICE CUM ESTE ADUSA IN TARA CARNEA DE LA GEPETO.
  • Stan Patitu 24 Mar, 2010 07:28 Vorba aceea APA TRECE PIETRELE RAMIN. Cind e vorba de alimente sanctiuni le ar trebui inasprite. 1 Prima data ca peste tot in lume NU AI STIUT te invatam noi primesti AVERTISMENT. 2 A doua oara esti incapatinat si iei amenda(amenzi). Si in ulmu caz PUSCARIA printr-o lege care PARLAMENTARI NOSTRI NU VOR SA O DEZBATA. TENTATIVA LA GENOCID. Ma gindesc la acele MULTINATIONALE care ne indoapa cu.... nimic ECOLOGIC.