Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:35 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ludovic Orban „Eu, categoric, nu voi vota guvernul Ciucă. Săptămâna viitoare îmi voi da demisia din grupul parlamentar al PNL“

ro

21 Oct, 2021 21:57 1147 Marime text
Ludovic Orban a anunțat, în această seară, că demisionează săptămâna viitoare din grupul parlamentar al PNL, informează Realitatea.net. 

„Decizia de a-l propune pe Nicolae Ciucă premier nu a fost a PNL, ci a lui Iohannis. PNL nu mai există, este prelungirea fără voință a lui Klaus Iohannis.

România e o țară democratică în care nu guvernăm prin ordin, prin disciplină miitară, ci prin dialog, transparență, dezbatere.

Domnului Ciucă nici nu i s-a uscat cerneala pe adeziunea la PNL. El face parte din categoria oamenilor care ajung în funcții fără să aibă o carieră politică în spate. Iohannis e și el un exemplar în acest sens. El a apărut pe turnantă în PNL, a devenit președintele PNL și șeful statului. Te și miri cum au ajuns în funcții.

Eu, categoric, nu voi vota guvernul Ciucă. A fost picătura care a umplut paharul. Săptămâna viitoare îmi voi da demisia din grupul parlamentar al PNL”, a spus Ludovic Orban la un post TV.

„Chiar nu-mi pasă ce gândește domnul Cîțu. Eu l-am susținut pe Cîțu, împreună cu Iohannis, pentru că aveam spectrul acestei desemnări Ciucă. Eu nu aș fi acceptat niciodată să susțin ca premier un om care este militar. România este o țară democratică, nu guvernăm prin ordine militare. Politica nu se face prin ordin”, a mai spus Orban.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii