Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:00 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ludovic Orban „Am votat «împotriva» acestui Guvern al Trădării, un guvern realizat prin înșelăciune“

ro

25 Nov, 2021 17:39 1335 Marime text
Ludovic Orban, fostul președinte al PNL a declarat printr-o postare făcută pe pagina sa de Facebook că a votat împotriva guvernului Ciucă și că se va afla în opoziție cu acest guvern. 
 


„Am votat «împotriva» acestui Guvern al Trădării, un guvern realizat prin înșelăciune, un guvern în care două conduceri de partid au luat decizia de a-și trăda alegătorii.



Guvernul PSD-PNL este o sfidare la adresa românilor cinstiți, a românilor de bună-credință, care și-au pus încrederea și speranța la alegerile parlamentare în formațiuni politice care i-au înșelat și care astăzi fac cu totul și cu totul altceva decât ceea ce le-au promis.



Am considerat că este onorabil și demn să nu fim complici la această monstruoasă coaliției, să nu fim alături de parlamentarii care și-au arătat astăzi disprețul față de toți cetățenii cărora le-au cerut votul pentru a-i reprezenta în Parlament.



Este o încropeală fără noimă, împotriva oricărei logici politice, este un Guvern care va fi incapabil să facă reforme și va avea ca unic obiectiv distribuirea resurselor publice în mod discriminatoriu, în favoarea clientelei lacome de partid.




Față de guvernul PSD-PNL vom face o Opoziție dură, în același timp rațională și cu soluții pentru nevoile și problemele reale din societate!“ - se arată în postarea făcută de Ludovic Orban pe pagina sa de Facebook. 


Sursa foto: Facebook/Ludovic Orban
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii