Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:32 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Lucrări programate Rețele Electrice Dobrogea Ce zone din Constanța și Topraisar rămân fără curent electric, luni

ro

24 Feb, 2024 21:54 2346 Marime text

Rețele Electrice Dobrogea (companie parte a grupului PPC, denumită anterior E-Distribuție Dobrogea) a redus pe cât posibil numărul întreruperilor programate pentru buna administrare și funcționare a rețelei de distribuție a energiei electrice, pentru a minimiza disconfortul clienților.

Lucrările au fost reduse la cele care sunt necesare, transmite un comunicat din partea Rețele Electrice Dobrogea.

 „Regretăm neplăcerile resimțite de clienți în cazurile în care aceste lucrări, efectuate pentru a preveni eventuale probleme în alimentare, perturbă temporar activitățile acestora”, precizează sursa citată. 

Următoarele întreruperi se vor realiza pentru a asigura capacitatea rețelei de a funcționa și alimenta clienții în bune condiții.


Luni, 26 februarie 2024
  • Municipiul Constanța, cu Supermarket Kaufland România SCS (Magazin 5710 Palazu Mare) - bulevardul Tomis nr. 437 (fosta strada Brest nr. 1) - întrerupere totală: 6:00 - 9:00.
  • Localitatea Topraisar, cu străzile: Cireșilor, Izvor, Mereni, Principala (zona de la intersecția cu strada Fermei până la ieșirea spre localitatea Amzacea), SC Elda Lactate, Cooperativa Agricola Dobrogea Sud - întrerupere totală: 9:00 - 17:00.



Citește și:

Municipiul Constanța și alte patru localități din județ, fără energie electrică astăzi! Lista străzilor afectate
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii