Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:32 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Lucrări în zonă S-a închis strada Theodor Burada din Constanța! (FOTO+VIDEO)

ro

28 Feb, 2023 09:13 1766 Marime text

Strada Theodor Burada, pe tronsonul cuprins între strada I.L.Caragiale și strada București din municipiul Constanța s-a închis! 

Decizia a fost luată pentru siguranța persoanelor care tranzitează zona, dar și pentru buna desfășurare a lucrărilor.

În zonă se realizează lucrări de înlocuire a conductelor de termoficare. 
 

Închiderea străzii este necesară pentru că lucrările vor afecta prima bandă de circulație. În plus, este necesar spațiu pentru montarea țevilor provizorii pentru a asigura continuitatea furnizării agentului termic, dar și pentru manevrarea în siguranță a utilajelor.

Pentru că lucrările se derulează pe trotuar, la limita gardului Cimitirului Central, și pentru prevenirea eventualelor incidente, societatea contractată a montat provizoriu mai mulți popi metalici, urmând ca odată cu finalizarea lucrărilor structura gardului să fie consolidată.Rugăm participanții la trafic să manifeste înțelegere și să folosească rutele alternative.

Amintim că este vorba despre traseul Magistralei I, aparținând rețelei de transport a agentului termic primar.

Acest tronson de magistrală face parte din proiectul de modernizare cuprins în Etapa I finanțată prin Programul Operațional Infrastructura Mare axa 7.1, în valoare totală de 50 de milioane de euro, fonduri accesate de Primăria Constanța pentru îmbunătățirea condițiilor de încălzire a populației recordate la sistemul centralizat., transmite sursa citată. , a transmis Primăria Constanța. 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii