Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:31 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

LIVE TEXT Constanța Alianța pentru Unirea Românilor prezintă candidații pentru alegerile europarlamentare (GALERIE FOTO+VIDEO)

ro

16 Sep, 2023 17:37 1663 Marime text
Alianța pentru Unirea Românilor își prezintă astăzi candidații pentru alegerile europarlamentare în cadrul primului eveniment regional organizat la Centrul Expozițional Constanța, începând cu ora 18.00.
 
Cei 44 de pretendenți la un fotoliu în Parlamentul European vor fi prezenți în fața simpatizanților și membrilor AUR din zona Dobrogea și își vor face cunoscute proiectele cu care își propun să reprezinte România în forul legislativ european.
 
Regionala Constanța deschide astfel seria de evenimente prin care Alianța pentru Unirea Românilor va duce în comunitățile locale din marile regiuni ale țării mesajul politic și oferta de campanie pentru alegerile europarlamentare.
 
În premieră pentru scena politică din România, AUR a ales să prezinte lista de candidați la alegerile pentru Parlamentul European cu un an înainte de momentul scrutinului, în intenția de a le permite alegătorilor să îi cunoască pe cei care i-ar putea reprezenta la Bruxelles.
 
Evenimentul național de de lansare a listei de candidați a avut loc pe 22 iulie la Arenele Romane din București, în prezenta unui număr de aproximativ 6,000 participanți.
 
Potrivit organizatorilor, la Constanța sunt așteptați 1200 de participanți.
 
Sunt veniți din Constanța și nu numai, fiind prezenți și tinerii simpatizanți care au participat la Școala de Vară de pe litoral.

La eveniment participă și Ovidiu Cupșa, Directorul Ceronav Constanța. 

Amintim că, recent acesta a recunoscut că este în negocieri cu AUR și  va avea susținerea partidului  la alegerile locale de anul viitor.

De altfel, Cupșa și o parte a echipei sale de susținători au fost prezenți în luna iulie a.c. la evenimentul organizat de AUR la Arenele Romane din București unde au fost prezentați candidații pentru alegerile europarlamentare.

UPDATE: 

Evenimentul de la Pavilionul Expozițional a început. În debutul evenimentului Iulian Bratu intonează imnul României. 

În continuare cuvântul de bun venit va fi ținut de Bruynseels Ramona-loana jurist, specialist în servicii financiar-bancare, management în administrație. 

PROGRAMUL EVENIMENTULUI:

DISCURSURI OASPETI 
Rain Epler - Membru al Parlamentului Estonici, partidul EKRE (1D). Fost ministru al Mediului (2020-2021) 
Roberts Ozols - Membru in Consiliul de conducere și reprezentant Relatii Exteme al partidului „Alianța Națonală", Letonia (ECR)
Filip Susac - Viceprimar al orașului Vukovar, preşedinte al filialei Vukoyar a partidului Suveranistii Croați (ECR) 
Johan Dedzmya - Membru al Parlamentului Flamand, partidul ,Vlaarns Belang" (1D) 
Discurs Cristian Terhes- Europarlamentar +

PREZENTARE CANDIDAT I

Discurs Claudiu Richard Târziu - Preşedinte CNC AUR

PREZENTARE CANDIDATI II

Discurs Elena Doboş — candidat regional 
Discurs Principele Şerban Dimitrie Sturdza - candidat 

PREZENTARE CANDIDATI III 
Discurs Năstăsolu Elena — candidat
Discurs Vlahu Nicolae — candidat
Discurs George Simion — Preşedinte AUR 


UPDATE 2

Rain Epler din Estonia a luat cuvantul, Membru in Parlamentul Estoniei, fost Ministru al Mediului. 

El vorbeste de modul de guvernare din Estonia si de puterea ideologiilor. 

A luat cuvântul în continuare Robert Ozols, membru in conducere si reprezentant relatii externe al partidului Alianta Nationala din Letonia. 

El vorbește de întărirea și controlul granițelor care ar trebui să fie principalul aspect pe care trebuie politicienii sa se axeze.

A vorbit si despre pericolul Rusiei si că Romania trebuie stie clar ce isi doreste tara asta din pricina Uniunii Sovietice. 

UPDATE: 3

A luat cuvântul Robert Sušac, viceprimarul Vukovar din Croatia. El vorbeste de cele mai mari probleme legate de imigrarea ilegala si de preturile energiei, cat si de productia insuficienta de hrana. 

Johan Deckmyn, membru al Parlamentului Flamand, partidul Vlaams Belang cere sa intre mai multi patrioti in Parlamentul European si sa iasa globalistii si sa recupereze ce e al lor. 

Cristian Vasile Terhes va deschide listele PE. El a tinut un discurs in engleza pentru a lupta impreuna. 

“Avem de ales intre normalitate si anormalitate!” -  a precizat Cristian Vasile Terhes


UPDATE: 4

Sunt prezentați candidații AUR pentru alegerile europarlamentare. 

Claudiu Tîrziu tine un discurs. 

“Este anul bataliei decisive pentru normalitate. Am intrat in aceasta lupta pentru copiii mei” a spus cofondatorul AUR


Elena Dobos este candidat AUR pentru PE din partea AUR Tulcea. 

“Suntem in Dobrogea, un pamant binecuvantat. Am un discurs pregatit insa mi-e mai bine sa va prezint ceea ce eu simt. Sunt tulceanca si sunt atat de mandra de acest aspect. In egala masura sunt mahnita pentru ca avem un judet extrem de bogat” - a precizat Elena Dobos. 

Principele Serban Dimitrie Sturdza a luat cuvantul. 

“Sunt constănțean prin adopție și în ultimii 20 de ani am petrecut mai mult timp la Constanta decat la Bucuresti printre familie. Am contribuit cat am putut la schimbarea infatisarii orasului și a modului cum e perceput acesta de oameni si străini. Din 2019 sunt alaturi de George Simion si Claudiu Tirziu si am onoarea de a fi unul dintre candidatii AUR pentru alegerile europarlamentare din anul urmator” - a precizat principele Șerban Dimitrie Sturdza. 

Nicolae Vlahu, avocat, este candidat de la Constanta pentru PE. 

“Ma bucur si sunt mandru ca prima lansare regionala s-a facut la Constanta. Pentru UE, Constanta reprezinta un atu” - a precizat Nicolae Vlahu. 


El a spus ca Romania merita sa adere in spatiul Schengen si ca va face tot posibilul sa se intample asta

“Libertatea de miscare nu este un cadou, este un drept castigat de romani” - a mai menționat Vlahu. 

Oamenii sunt fie barbati, fie femei. Daca te consideri binar sau nonbinar, stalp, vaca, sala de sport inseamna ca ai o problema mintala. Se incearca impunerea acestor aberatii culturale in tara noastra. Noi, aparatorii societatii suntem cei care incerce sa lupte pentru normalitate, pentru fireac si pentru dreptate. Ati vazut cu totii umilinta Schengen. Asta nu e dreptate. Idiocratia de la Bruxelles nu poate sa puna niste rasisti care arunca tricolorul la gunoi si nu ne recunosc drept egali“ - a declarat George Simion, președintele AUR. 


 


Citește și: 

Școala politică de vară a partidului AUR se desfășoară la Neptun. Ce mesaj a transmis George Simion?
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii