Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:24 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Școala politică de vară a partidului AUR se desfășoară la Neptun. Ce mesaj a transmis George Simion?

ro

15 Sep, 2023 11:11 1484 Marime text

 
Școala politică de vară a partidului Alianța pentru Unirea Românilor și-a deschis lucrările joi, 14 septembrie, începând cu ora 17.00, la Teatrul de Vară din Neptun, lucrări ce se vor încheia pe 17 septembrie.
 
Tinerii vor participa la prezentări, sesiuni de training și discursuri ale unor personalități publice care vor conferenția pe teme de politică, identitate națională, comunicare și management organizational.
 
Promovarea valorilor naționale și cultivarea spiritului patriotic în rândul tinerilor sunt temele din acest an ale școlii politice de vară.
 

Președintele Alianţei pentru Unirea Românilor, George Simion, le-a spus joi, tinerilor simpatizanţi ai partidului, prezenţi la deschiderea Şcolii politice de vară a AUR care se desfăşoară la Neptun, să nu se descurajeze dacă văd că în cercul lor de prieteni sunt puţini cei care gândesc şi sunt interesaţi de ceea ce se întâmplă în societate, pentru că întotdeauna a fost aşa.

"O să descoperiţi, dacă nu aţi descoperit deja, că sunteţi puţini în cercul vostru de prieteni, puţini care gândesc, care sunt interesaţi de istorie, de politică, care sunt interesaţi de ce se întâmplă în jurul lor, de ce se întâmplă în societate. Să nu vă lăsaţi descurajaţi, nu e vorba doar de tinerii din ziua de azi, cum e o expresie care circulă foarte mult. Întotdeauna a fost aşa. Eu am terminat liceul în 2005, facultatea în 2008, masterul în 2010, aşa erau lucrurile şi atunci, foarte dezinteresaţi erau cei din generaţia mea, de tot ce înseamnă societate românească. Şi nu se implicau, indiferent de cât de mult duceam luptă de convingere cu ei. Şi aşa au fost toate generaţiile, nepăsătoare, care explodau numai după ani sau zeci de ani. Aşa că luaţi lucrul ăsta ca atare", a afirmat Simion.

Simpatizanţii AUR vor participa la prezentări, sesiuni de training şi discursuri ale unor personalităţi publice care vor conferenţia pe teme de politică, identitate naţională, comunicare şi management organizaţional, printre care Marian Munteanu, Sarmiza Andronic, Dan Puric, Gheorghe Piperea, Cosmin Corendrea.

PRECIZĂRI:

 Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii