Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:18 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

LIVE Ministrul Predoiu prezintă noua conducere a Poliției Constanța - Dumitru Bîltag - „Să nu credeți că am venit la Constanța pentru că îmi lipsea această funcție de CV-ul meu“

ro

09 Nov, 2023 16:10 2500 Marime text



Inspectoratul Județean de Poliție Constanța are șefi noi: Bîltag Dumitru a fost împuternicit inspector șef, iar adjunct al inspectorului șef a fost împuternicit Cătană Daniel Ovidiu.
 Cătană Daniel Ovidiu
În cadrul unei conferințe de presă, la sediul Poliției Rutiere Constanța, ministrul Afacerilor Interne, Cătălin Predoiu, a anunțat că a avut în întânire cu echipa de la IPJ Constanța, făcând referire la noua structură a inspectoratului, și că județul Constanța este unul dintre cele mai importante judete ale României.

Bîltag Dumitru

Chestor general de poliție Bogdan Despescu

Mădălina-Sorina Vlangăr

 
La eveniment mai participă chestorul general de poliție Bogdan Despescu, secretar de stat, comisarul șef de poliție Mădălina-Sorina Vlangăr, care a ocupat până de curând funcția de inspector șef al IPJ Constanța, dar și chestor principal de poliție, Benone-Marian Matei, inspectorul general al Poliției Române.

 
Dumitru Bîltag, noul șef al IPJ Constanța a declarat:
 

„Să nu credeți că am venit la Constanța pentru că îmi lipsea această funcție de CV-ul meu. Este o onoare pentru mine. Vă asigur că sunt încrezător în ceea ce putem face. Sunt convins că la nivelul IPJ Constanța sunt polițiști adevărați! Nu am niciun fel de emoție. Vrem să facem bine. Ne dorim și vom reuși să facem bine. (...) Nu am urmărit grade în cariera mea“.


Benone Marian Matei, inspectorul general al Poliției Române


Despre Bîltag Dumitru, ministrul Predoiu a declarat că „este persoana cea mai potrivită să își asume această responsabilitate“.

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii