Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:42 02 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Licitații publice. Primăria Ovidiu a lansat în SEAP proiectul pentru asfaltarea drumurilor centrale din localitate

ro

09 Aug, 2023 13:52 1013 Marime text
Primăria Orașului Ovidiu a lansat o licitația publică pentru reabilitarea infrastructurii din localitate. Astfel se dorește modernizarea mai multor străzi din zona centrală a unității administrativ-teritoale prin proiectul „Reabilitare infrastructură rutieră în orașul Ovidiu, străzile Pescarilor, Poporului și A”.

Valoare contractului de execuție este de 4.888.397,85 lei, fără TVA.

Tronsoanele de străzi prevăzute pentru modernizare sunt amplasate în zona de centru-est a orașului. Suprafața de teren ocupată este de 27.856 mp.

Străzile sunt de categoria III – IV, cu două benzi de circulație, cu partea carosabilă degradată, încadrată sau nu de trotuare pietonale pe ambele părți sau pe o parte, aflate în diverse faze de degradare. Se vor amenaja corespunzător intersecțiile cu celalalte străzi din localitate, respectându-se cotele acestor drumuri și se va asigura scurgerea corespunzătoare a apelor de pe platforma acestora.

Proiectul ,,Reabilitare infrastructură rutieră în orașul Ovidiu, străzile Pescarilor, Poporului și A, județul Constanța ” este finantat în cadrul Programului Național de Investiții ”Anghel Saligny”.

Termen limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 21.08.2023, ora 15:00 în SEAP.

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
 
Se construiește un centru social în comuna tulceană Cerna. Cine se ocupă de lucrări (DOCUMENT)

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii