Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:49 16 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Se construiește un centru social în comuna tulceană Cerna. Cine se ocupă de lucrări (DOCUMENT)

ro

10 May, 2023 00:00 1245 Marime text
Primăria Cerna - sursa foto: Primăria Cerna
  • Valoarea totală a contractului este de 998.987,09 lei fără TVA, adică peste 200.000 de euro, la cursul actual.
  • Potrivit autorității contractante, „centrul social include atât un centru de zi pentru tineri (având ca scop dezvoltarea deprinderilor de viață independentă), câat și un centru de zi pentru vârstnici“.
Primăria Comunei Cerna, din județul Tulcea, a atribuit companiei Basing Abcons Tulcea contractul privind execuția lucrărilor pentru obiectivul „Construire Centru Cultural Expozițional în Comuna Cerna“.
 
Atribuirea s-a făcut prin procedura simplificată, fiind depuse patru oferte pentru acest contract, una fiind ulterior retrasă, iar două dintre cele patru oferte fiind apreciate ca inacceptabile.
 
Informațiie privind atribuirea contractului au fost publicate în Sistemul Electronic al Achizițiilor Publice, unde se precizează faptul că valoarea totală a contractului este de 998.987,09 lei fără TVA, adică peste 200.000 de euro, la cursul actual.
 
Inițial, contractul fusese estimat la o valoare de 1.087.330,46 de lei fără TVA.
 
Despre contract
 
Se arată în descrierea contractului că este vorba despre „execuția lucrărilor pentru obiectivul «Construire Centru Cultural Expozițional în Comuna Cerna»“.
 
Astfel, conform sursei oficiale, „poiectul constă în: - Construirea unei clădiri cu destinația Centru social, amplasată în localitatea Cerna, comuna Cerna, jud. Tulcea, cu regim de înălțime P+1“.
 
Mai precizează autoritatea contractantă că „centrul social include atât un centru de zi pentru tineri (având ca scop dezvoltarea deprinderilor de viață independentă), câat și un centru de zi pentru vârstnici“.
 
Despre Basing Abcons SRL
 
Potrivit Confidas.ro, platformă consultată la data de 9 mai 2023, societatea Basing Abcons a fost înființată în anul 2018 și are sediul social în Tulcea, pe strada Concordiei, nr. 22, obiectul de activitate fiind reprezentat de lucrări de construcții a clădirilor rezidențiale și nerezidențiale.
 
Asociat unic și administrator figurează Andrei Ștefan Balbu.
 
În 2021, firma a declarat 21 de angajați, profit peste 76.000 de lei și cifra de afaceri aproape 990.000 de lei, ultimele două valori fiind în scădere față de anul precedent.
 
Potrivit Confidas.ro, compania Basing Abcons SRL a încheiat contracte de achiziții publice în valoare totală de 3.770.754,14 lei, iar autoritatea contractantă care a semnat contracte cu această firmă figurează Primăria Isaccea.
 
În Secțiunea Document puteți consulta anunțul de atribuire.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Ce contracte de finanțare nerambursabilă a încheiat Primăria Cerna în 2022
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii