Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:31 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Licitații Constanța Serviciul Public de Gospodărie Comunală şi Prestări Servicii Destinate Protecţiei Populaţiei Costineşti investește în automaturatoare stradală (DOCUMENT)

ro

06 Mar, 2024 13:23 513 Marime text

 Serviciul Public de Gospodărie Comunală şi Prestări Servicii Destinate Protecţiei Populaţiei Costineşti a publicat un anunț de licitație publică cu privire la automaturatoare stradală, multifuncțională cu motor termic.

Valoarea achiziției este de 425.000 lei.


Descrierea achiziției publice

Obiectul contractului se referă la achizitionarea a 1 (una) automaturatoare stradală multifuncționala cu motor termic, noua echipata cu accesoriile mentionate in Caietul de sarcini. Achizitia se realizează prin contractarea unei finanțări de tip leasing financiar pentru o perioada de 60 luni (cu avans de 15 %), garantie minim 12 luni de la data livrarii efectiv catre beneficiar, servicii de asigurare CASCO pentru 5 ani și servicii de asigurare RCA pentru 1 an.
 
Asigurarea CASCO incheiata pentru automaturatoare stradală va acorda despagubiri pentru avarii produse in stationare sau in mers, conform conditiilor de asigurare din România.Valoarea serviciilor RCA luata in calcul este valoarea de referinta pentru primul an, urmand a fi actualizata in fiecare an. Contravaloarea politelor de asigurare aferente perioadelor imediat ulterioare va fi facturată ulterior în funcție de tariful în vigoare la data emiterii politelor de asigurare RCA ulterioare.
 
Număr zile pana la care se pot solicita clarificari inainte de data limita de depunere a ofertelor/candidaturilor este de 6 zile iar autoritatea contractanta va raspunde în mod clar si complet tuturor solicitarilor de clarificare/informatiilor suplimentare, inainte de data limita de depunere a ofertelor, cu 3 zile.
 
Termen limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 19.03.2024, ora 15:00, iar data de deschidere a ofertelor este 19.03.2024, ora 15:00.
 


 În secțiunea Documente a materialului puteți consulta anunțul în integralitate. 



Citește și:

Monument distrus la Costinești, județul ConstanțaBTT SA a depus plângere penală împotriva firmei lui Iancu Papazicu pentru distrugere

 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii