Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:47 30 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Licitații Constanța Primăria Dumbrăveni anunță licitație pentru construcția unui centru de colectare prin aport voluntar (DOCUMENT)

ro

12 Feb, 2024 21:32 1137 Marime text


Primăria Dumbrăveni, județul Constanța a lansat un anunț de participare la licitație privind servicii de execuție a lucrărilor de construcții privind obiectivul de investiții: „Construire centru de colectare prin aport voluntar în comuna Dumbraveni, jud. Constanța“.  

Valoarea totală estimată este de 1.963.522.97 lei.

Criteriul de atribuire este cel mai bun raport calitate – preț.


Descriere succintă:

Servicii de execuție a lucrărilor de construcții privind obiectivul de investiții: ” Construire centru de colectare prin aport voluntar în comuna Dumbrăveni, jud. Constanța,, după cum urmează:

Cap.4.1. Construcții și instalații = 1.943.522,97 lei
Cap. 5.1.1. Lucrări de construcții și instalații aferente organizării de șantier = 20.000,00 lei. Valoare estimată = 1.963.522,97 lei

Atenție! Termenul până la care operatorii economici pot solicita clarificări este de 13 zile, înainte de termenul limită de depunere a ofertelor. Autoritatea contractantă va răspunde la solicitările de clarificări (dacă acestea au fost primite în termen), cu 6 zile înainte de data stabilită pentru depunerea ofertelor.

Persoane cu funcție de decizie

Persoanele cu funcție de decizie din cadrul autorității/entității contractante cu privire la organizarea, derularea și finalizarea procedurii de atribuire sunt: Clinciu Stelian-primar; Multescu Ionel-Viceprimar; Socarici Alexandrina Elena-Secretar General; Cherim Nebuie-Inspector Superior Compartiment Contabilitate; Ene Luminita Marinela-Inspector Superior Taxe si Impozite; Posirca Georgeta-Inspector Superior Registru Agricol; Rosca Nina-Consilier Achizitii Publice; Legean Narcisa-Raluca-Referent asistent Asistenta Sociala; Vasiluta Aurelian-Constantin-Consilier Local; Fibisan Paraschiva-Consilier Local; Milea Ionut-Consilier Local; Maican Luminita-Consilier Local; Buric Alina-Consilier Local; Dobrin George –Consilier Local; Hantascu Gabriel –Consilier Local ; Tanase Mariana-Consilier Local.


Cei trebuie să știe cei ce vor să depună oferte

Termen limita pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 26.02.2024, ora 15:00. Data de deschidere a ofertelor este 26.02.2024, ora 15:00.




PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.



Citește și:

Afaceri ConstanțaPrimăria Dumbrăveni a vândut mai multe terenuri către 14 persoane fizice
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii