Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:52 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Licitații Constanța Licitație organizată de Nuclearelectrica Serv SRL pentru achiziția de produse de curățenie și igienă

ro

13 Jan, 2024 17:30 870 Marime text

Nuclearelectrica Serv SRL a lansat un anunț de participare la licitație privind achiziția de produse de curățenie și igienă.

Obiectul contractului constă în achiziția de produse de curățenie și igienă, prin încheierea unui acord-cadru, cu maxim 3 operatori economici, cu o durată de 48 de luni, împărțit în 2 loturi, astfel:

• Lotul 1 - Detergenți și soluții de curățare

• Lotul 2 - Articole de menaj Produsele de curățenie și igienă sunt necesare desfășurării în condiții optime a serviciilor de curățenie și igienă, în baza contractelor de prestări servicii aflate în derulare de către Nuclearlectrica SERV S.R.L. La acest moment Nuclearelectrica Serv S.R.L. prestează activități specifice zonelor de lucru, dar și a spațiilor comune (zone de lucru, grupuri sanitare, vestiare). Aceste activități influențează în mod evident activitatea curentă a CNE Cernavodă și impicit confortul angajaților la locul de muncă. Având în vedere mediul unde sunt prestate aceste activități, produsele solicitate trebuie să corespundă celor mai înalte standarde de securitate și să asigure efectul așteptat. Termene pentru depunerea/răspunsul la solicitările de clarificări/informații suplimentare:

A. În conformitate cu prevederile art. 160 alin. (1) din Legea nr. 98/2016 privind achizițiile publice, cu modificările și completările ulterioare, termenul limită până la care orice operator economic interesat are dreptul de a solicita clarificări sau informații suplimentare în legatură cu documentația de atribuire este de maxim 20 zile înainte de data limită de depunere a ofertelor.

B. În conformitate cu prevederile art. 160 alin. (2) din Legea nr. 98/2016 privind achizițiile publice, cu modificările și completările ulterioare, Autoritatea contractantă va răspunde în mod clar și complet tuturor solicitărilor de clarficare/informațiilor suplimentare în a 11 - a zi dinainte de termenul limită stabilit pentru depunerea ofertelor. Dacă aceste termene se sfârșesc în zile nelucrătoare, Autoritatea contractantă va răspunde în ultima zi lucrătoare înainte de termenul respectiv.

Persoanele cu funcție de decizie din cadrul autorității contractante cu privire la organizarea, derularea și finalizarea procedurii de atribuire sunt: GIOARĂ Mihai-Laurențiu – Director General, DAVID Aurel – Șef Departament Tehnic Operațional, Nicoleta COSTACHE – Responsabil Proces, BUTNARU Nicoleta – Inginer sisteme de management de mediu, IOSIF Mirabela-Ștefania – Șef Serviciu Financiar Contabilitate, OMOCEA Adriana-Teodora – Economist, SECU Ciprian-Mădălin – Șef Departament Comercial, MUȘAT Cosmin-Dragoș – Șef Serviciu Achiziții, LUPAN Mihaela – Responsabil Proces.

Valoarea estimată a achiziției este de 6.493.675.4 lei.

Termen limita pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 05.02.2024, ora 15:00 pentru toate loturile.Data de deschidere a ofertelor este 05.02.2024, ora 15:00 pentru toate loturile



PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.



Citește și:


Licitații Constanța
Nuclearelectrica Serv SRL achiziționează electrostivuitor și autoutilitare de transport marfă (DOCUMENTE)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii